SHOW OD POLA MIL. EURA

Znate li tko je Milica koja stiže u Arenu Zagreb? Njen hit ‘Kučketina‘ ima već 18 milijuna pregleda!

Svoju prvu velik koncertnu turneju pod nazivom Lav, Milica započinje rasprodanim koncertom koji se održava sutra u Beogradu

Milica Pavlović

U zagrebačku Arenu 21. lipnja 2024. godine stiže Milica Pavlović, još jedna regionalna folk zvijezda, a ulaznice su već u prodaji. Nakon što je naime rasprodala beogradsku Štark Arenu svoju turneju ‘Lav‘ nastavit će u Zagrebu. Milici Pavlović je od anonimne djevojke iz malog sela Bunibrod kod Leskovca u Srbiji do djevojke o kojoj priča cijela regija, bilo potrebno samo petominutno pojavljivanje u showu ‘Zvezde Granda‘.

Tijekom jedanaestogodišnje karijere objavila je pet studijskih albuma koji su pratili veliki hitovi poput pesama ‘Tango‘, ‘Sexy Senorita‘, ‘Ljubi, ljubi‘, ‘Boginja‘, ‘Mogla sam‘, ‘Hej ženo‘, ‘Kidaš me‘, ‘Šećeru‘, ‘Provereno‘, ‘Lav‘ i ‘Kučketina‘. Upravo je ovaj posljednji hit u samo šest mjeseci na You Tubeu skupio 18 milijuna pogleda, a svoju prvu veliku i spektakularnu koncertnu turneju otvorila je solističkim koncertom u Beogradu.

- Ovu informaciju zna samo mojih par suradnika, radi stresa i priprema za sutrašnju Arenu u Beogradu nisam stigla ni članovima obitelji reći. Jako sam sretna jer je moja sljedeća stanica Zagreb, 21.6.2024. Očekujem najbolju moguću publiku. Ovaj show sam pripremala kod vas. Zagreb na mene djeluje ljekovito, tako da 21.6. - ajmo se mi lijepo zajedno liječiti ljubavlju. Ljubim vas i volim, poručila je Milica danas svojim fanovima, putem Extra FM-a.

image

Milica Pavlović

Svoju prvu velik koncertnu turneju pod nazivom Lav, Milica započinje rasprodanim koncertom koji se održava sutra u Beogradu. U show koji je pripremila za svoju vjernu publiku uloženo je 500 tisuća eura. Uz nju nastupaju članovi benda, koncert je podijeljen u pet cjelina od kojih svaka nosi svoju snagu i poruku, sastoji se od pjesme, plesa, a bit će tu i drame otkrila je.

Ja večeras neću uspjeti zaspati, nema šanse. Brojim si korake, promjene, doista je sadržajan i složen koncert. Ja sebi uvijek zakompliciram život, ne znam drukčije, ali bitno mi je da je moja publika zadovoljna, da uživa! rekla je

Nakon sutrašnje premijere u Beogradu, spektakl, kažu organizatori, očekuje i publiku u Zagrebu.

Karte se mogu nabaviti putem sustava Eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:35