GOLOTINJA U MODI

Zendaya šokirala outfitom na premijeri Dine, obukla se u polugolog robota: ‘Ovo je luđe i od Dakote...‘

Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Zendaya i Anya Taylor-Joy oduševile odabirom modnih kombinacija na premijerama filmova

Zendaya

 Stuart Hardy/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia/Stuart Hardy/abacapress.com/abaca Press/profimedia

Nakon premijere filma "Madam Web", obožavatelji su dočekali i novi nastavak popularnog filma "Dune". Poznate glumice svojim odabirom outfita oduzimaju dah pa pogledajte što su to Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Zendaya i Anya Taylor-Joy obukle na premijere popularnih filmova.

Dakota Johnson

Glavna glumica "Madam Weba" pojavila se u srebrnoj, mrežastoj haljini koja je bila izrađena od svjetlucavog, srebrnog materijala te je sadržavala duboki dekolte sprijeda. Ispod je dodala bodi boje kože, a s haljinom je uparila crne štikle otvorenih prstiju koje su bile djelomično skrivene njezinim rubom. Johnson, koja igra Cassandru Web, odlučila se za minimalne dodatke pa je nosila samo bijelu ogrlicu sa srebrnim privjeskom na prednjoj strani.

image

Dakota Johnson

Izumi Hasegawa/Hollywood News Wire Inc./Newscom/Profimedia/Izumi Hasegawa/hollywood News Wire Inc./newscom/profimedia

Sydney Sweeney

Glumica za koju svi govore da je pravi primjer ljepote odjenula je zapanjujuću haljinu bez naramenica boje kože sa svjetlucavim crnim detaljima koji su bili izvezeni tako da izgledaju kao mreža. Dio suknje kompleta sadržavao je materijal s resicama koji se spuštao do dna, a uz sve je ukombinirala elegantne crne cipele. Dodala je par naušnica s kamenčićima kao i prstenje na svakoj od svojih ruku.

image

Sydney Sweeney

Jennifer Bloc/Instar Images/Profimedia/Jennifer Bloc/instar Images/profimedia

Zendaya

Poznata je glumica ponovno iznenadila svojim outfitom jer je nosila dio modne povijesti. Zendaya je obukla robotsko odijelo Thierryja Muglera iz njegove Couture kolekcije jesen/zima 1995. Zvijezda je imala izrezani detalj na boku i nogama, a uz sve je uparila srebrne rukavice s odgovarajućim čizmama do koljena.

image

Zendaya

Stuart Hardy/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia/Stuart Hardy/abacapress.com/abaca Press/profimedia

Zendayino robotsko odijelo nije bio njezin jedini izgled večeri jer se ubrzo presvukla u tradicionalniju odjeću za crveni tepih s uskom crnom haljinom. Drugi outfit imao je dubok dekolte, a na višu ga je razinu digla sa srebrnim naušnicama i upečatljivim smaragdnim prstenom.

image

Zendaya

Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Anya Taylor-Joy

I dok su se druge natjecale koja će pokazati više, Anya Taylor-Joy odlučila je napraviti suprotno. Jedino što je glumica pokazala, bilo je njezino lice. Odjenula je elegantnu potpuno bijelu kombinaciju pa se prekrila prozirnim bijelim velom koji joj je obuhvatio cijelu glavu. Ispod vela, glumica je odabrala bijelu plisiranu haljinu, a cijeli izgled upotpunila bijelim štiklama s remenčićima.

image

Anya Taylor-Joy

Stuart Hardy/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia/Stuart Hardy/abacapress.com/abaca Press/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 22:27