IZVUKLI JE IZ NAFTALINA

Žena s kojom je Beckham prevario Victoriju ponovno na stupu srama: ‘Zašto ju toliko mrzite?‘

Loos je prije skoro 20 godina prodala jednim novinarima priču da je imala vezu sa slavnim nogometašem

Rebecca Loos 2013.

 Supplied By Lmk Media/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk Media/landmark/profimedia

Nakon što su Beckhamovi sami podsjetili cijeli svijet na postojanje Rebecce Loos u novom Netflixovom dokumentarcu izvukavši je tako ih ‘natftalina‘ nakon skoro dva desetljeća, nizozemsku manekenku, a danas instruktoricu yoge zasuli su s porukama. Prvo su je napali online trolovi okrutnim porukama, no potom su se javili drugi s dobrim željama na koje je Loos odgovorila, piše Daily Mail. Ova danas 46-godišnja žena postala je poznata 2004. nakon što je javno izjavila da je bila u romantičnoj vezi s bivšom nogometnom zvijezdom Davidom Beckhamom. Ubrzo je postala omraženi celebrity i zvali su je u sve moguće reality showove, da bi nakon nekog vremena utonula u anonimnost, preselila u norveške planine i udala se za liječnika s kojim ima dvoje djece.

image

Victoria i David Beckham na premijeri dokumentarca
‘Beckham‘ u Londonu

/Anthony Harvey/shutterstock

Mir je imala sve do ove srijede kada su u epizodi dokumentarca David i Victoria progovorili o toj i dalje navodnoj aferi. Victoria je progovorila o boli koju je pretrpjela nakon tih tvrdnji i rekla da joj je to bilo "najteže" razdoblje u životu, a bračni par jednako je ustvrdio i kako se osjećao kao da se utapa.

"Iskreno govoreći, ne znam kako smo to prošli. Victoria mi je sve, bilo je nevjerojatno teško vidjeti je povrijeđenu, ali mi smo borci i u to vrijeme morali smo se boriti jedno za drugo, morali smo se boriti za svoju obitelj. A ono za što smo imali bilo je vrijedno borbe. Bilo je nekoliko dana kada bih se probudio i pomislio: ‘Kako ću ići na posao? Kako ću hodati do tog terena za trening? Kako ću izgledati kao da je sve u redu?‘ Osjećao sam se fizički bolesno svaki dan kad bih otvorio oči.", ispričao je Beckham.

image

David i Victoria Beckham

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kako je epizoda emitirana tako se Rebecca našla na meti oštrih kritika na društvenim mrežama, što je natjeralo njezine pratitelje da joj upute nekoliko lijepih riječi.

Jedna je osoba napisala u svojim komentarima na Instagramu: "Nadam se da si dobro s obzirom na sve, dušo i iskreno se nadam da su svi dobri prema tebi ovih dana.‘, a Rebecca je odgovorila jednostavnim emotikonom srca.

"Izgledaš nevjerojatno i tužno je kako ljudi ne mogu nastaviti dalje. Vjerujem da imaš dobru energiju oko sebe! Tvoj život izgleda nevjerojatno!", napisao je drugi dok je treća osoba zaključila: "Količina mržnje koju ova jadna žena prima je šokantna. Većina njih su majke, a neke od njih viču o mentalnom zdravlju u svojim životopisima. Obrušiti se na drugu ženu i trolirati govori puno više o vama! Kakav svijet!"

Također, prvi put nakon emitiranja serije Rebecca se oglasila na Instagramu storyju, ne osvrćući se na ponovno podgrijavanje starog skandala. Podijelila je video snijega napisavši - "Pozdrav zimo! Rano kao i obično".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:54