PONOVNO OKUPLJANJE

Ujedinili se ‘Charliejevi anđeli‘: Kako izgledaju 40 godina nakon završetka kultne serije?

Zvijezde popularne serije iz sedamdesetih su pozirale za fotografije nakon više od četiri desetljeća

Farrah Fawcett, Kate Jackson i Jaclyn Smith

 Capital Pictures/Capital Pictures/Profimedia

Zvijezde "Charliejevih anđela", Jaclyn Smith i Kate Jackson ponovno su se susrele više od četiri desetljeća nakon završetka njihove popularne televizijske serije.

Dvije su glumice uočene zajedno u videu objavljenom na Instagramu Jaclyn Smith, točnije u montaži s vjenčanja njezina sina Gastona Richmonda koje je održano prošlog vikenda. Njih su dvije pozirale uz Jaclyninog supruga, Brada Allena. Majka mladoženje, 77-godišnja Smith, nosila je elegantnu šljokičastu zelenu haljinu s perjem. Jackson je bila pak malo ležernije odjevena u bijele hlače, bež sako i svijetloplavu košulju. Upotpunila je svoj look te večeri smeđim sunčanim naočalama.

- Ne postoji ništa poput obitelji, a naša je porasla ovaj vikend! - Smith je napisala u naslovu.

image

Ponovno okupljanje zvijezda

Screenshot/instagram/

- Tako sam beskrajno ponosna na svog sina Gastona te želim njemu i Bonnie doživotnu sreću - dodala je slavna glumica. Zanimljivo, ovo je prvi put da je Kate Jackson fotografirana u javnosti u više od deset godina nakon što je prisustvovala sprovodu kolegice iz serije "Charliejevi anđeli", Farrah Fawcett, i to još 2009. godine, piše Page Six.

Iako je glumila u seriji "Zločinački umovi" 2007. godine, posljednji se puta pred kamerama pojavila 2008. godine u emisiji “Shear Genius” koju je vodila njena kolegica iz kultne serije, Jaclyn Smith.

I Smith i Jackson proslavile su se ulogama u "Charliejevim anđelima", koji su se emitirali od 1976. do 1981. godine.

image

Farrah Fawcett, Kate Jackson i Jaclyn Smith

Mark Marmor Collection/Everett/Profimedia

Doduše, Jackson je 1979. odustala od snimanja, kasnije objasnivši da joj je uloga Sabrine Duncan "ubila" život.

- Dosta mi je holivudske politike, zabadanja noževa u leđa i tračeva. To nije bilo sjajno mjesto za normalan život - rekla je u lipnju 2022. godine. Jackson je inače preživjela i rak dojke te priznala da se "na kraju dana osjećala usamljeno i mučno". Nakon tri propala braka, 1995. odlučila je pobjeći iz Hollywooda i preseliti se u Keswick.

Uz originalnu ABC seriju, osvanulo je nekoliko adaptacija "Charliejevih anđela", uključujući film iz 2000. i njegov nastavak iz 2003. s Drew Barrymore, Lucy Liu i Cameron Diaz u glavnim ulogama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 17:17