‘U ŠOKU SAM‘

Uhićena britanska TV zvijezda: U fitness-klub donio čokoladicu, a onda je optužen za pokušaj ubojstva

Određena mu je jamčevina uz uvjete da ne kontaktira određene članove osoblja i da ne posjećuje rekreacijski klub
 Instagram/Jody Bunting/

Televizijska fitness zvijezda Jody Bunting, koji je postao popularan zbog sudjelovanja u jutarnjoj emisiji The Big Breakfast, uhićen je zbog sumnje na pokušaj ubojstva čokoladicom. Naime, njegova kolegica ima toliko jaku alergijsku reakciju na čokoladu da ne može biti niti u njenoj blizini, a muškarac je optužen da joj je namjerno dao slatkiš, prenosi Daily Mail.

Na dan kad se incident dogodio Bunting je bio u Maroku, daleko od Mickleover Court Hotel Leisure Cluba u Derbyju gdje se dogodio incident. Kad se vratio s odmora, uhićen je u zračnoj luci.

- Bio sam u šoku, uhićen sam pred prijateljem, a zatim su me u lisicama paradirali aerodromom. Članovi teretane su me upozorili da bi se to moglo dogoditi. Bio sam šokiran što su lokalni policijski službenici došli čak do Londona radi ovoga, rekao je Bunting za Derbyshire Live.

Pritvorski narednik pitao ga je može li i dalje izvoditi svoje high kickove kad je shvatio tko je privedeni. Određena mu je jamčevina uz uvjete da ne kontaktira određene članove osoblja i da ne posjećuje rekreacijski klub.

- Radim puno manje jer je Mickleover Court bio moj primarni posao, sad sam usredotočen na satove fitnessa i online tečajeve koje vodim. Ovaj događaj me motivirao da više ne radim ni za koga drugoga i da se fokusiram na vlastiti posao, rekao je trener.

Najteže mu pada bivšim klijentima reći zašto više ne dolazi.

- Teško je reći da sam uhićen zbog pokušaja ubojstva bez da objasnim zašto. Kad im kažem da se radi o komadiću čokolade, uglavnom umiru od smijeha, rekao je Bunting.

Tvrdi da je čokoladicu ponio na posao i ostavio je na recepciji, što je snimila i kamera. Navodna žrtva taj dan nije bila na poslu, već se vratila pet dana kasnije, dok je Bunting bio na odmoru u Maroku. Žena je nakon incidenta odvedena na odjel intenzivne njege u bolnici Royal Derby.

- Dok sam bio na odmoru, nazvalo me nekoliko članova kluba i rekli su da je policija tamo i istražuje odakle je došla čokolada, a svi su upirali prstom u mene, rekao je.

Iako se incident dogodio 29. listopada, a trener je uhićen 2. studenog, s cijelim slučajem nije došlo do ikakvih pomaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:06