ONLINE SUKOB

TV zvijezda ni kriva ni dužna upletena u žestoko rivalstvo slavnih reperica: ‘Imate krivu osobu!‘

Još uvijek nije jasno kada je zapravo počela svađa Minaj i Megan, jer su bile u odličnim odnosima 2019. kada su surađivale

Nicki Minaj, Ruby Rose i Megan Thee Stallion

 Screenshot/

Prošlog vikenda, popularna američka reperica Megan Thee Stallion objavila je pjesmu "Hiss" u kojoj je 28-godišnjakinja žestoko kritizirala muža Nicki Minaj, Kennetha Pettyja.

image

Nicki Minaj

Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/the Mega Agency/profimedia

Meganina pjesma sadrži stihove “These hoes don’t be mad at Megan/These hoes mad at Megan’s Law”, koja se odnosi na američki zakon koji zahtijeva dijeljenje informacija o registriranim seksualnim prijestupnicima. Minajini su obožavatelji stihove doživjeli kao napad jer je njezin 45-godišnji muž registrirani seksualni prijestupnik i osuđen je za pokušaj silovanja.

image

Megan Thee Stallion

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Neki su obožavatelji čak posumnjali da bi se moglo raditi o napadu na 41-godišnjeg brata, Jelanija Maraja, koji je 2017. osuđen za seksualno napastovanje svoje 11-godišnje pokćerke. Nakon objave pjesme, Minaj je rekla Megan da "prizove svoju majku i ispriča se" jer je tekst "odvratan". Tim je potezom ponovno "zapalila" njihovo rivalstvo jer je Meganina majka, Holly Thomas, umrla u ožujku 2019. od zloćudnog tumora na mozgu.

Dodatno, australska glumica Ruby Rose nesvjesno je uvučena u spomenuti sukob Nicki Minaj s repericom Megan Thee Stallion. Naime, 37-godišnja glumica našla se na meti Minajinih obožavatelja, poznatih kao ‘‘Barbz‘‘, nakon što su je zamijenili s američkom repericom i senzacijom s OnlyFansa, Rubi Rose.

image

Ruby Rose

Kyoichi Ichimura/Afp/Profimedia/Kyoichi Ichimura/afp/profimedia

Naime, 26-godišnja internetska senzacija navodno je napala Minaj na svom privatnom Instagramu, a jedan od njezinih prijatelja pustio je snimku te objave u javnost, prenosi Page Six.

U objavi koja je procurila, Rubi je Minaj nazvala ‘‘zlobnom‘‘, optužila ju je da je koristila Ozempic za mršavljenje, rekla da joj je tijelo ‘‘pokvareno‘‘ nakon operacije i iznijela niz drugih vrlo klevetničkih tvrdnji protiv pjevačice. Iako sama Rubi tek treba potvrditi legitimnost snimke zaslona, ​​to nije spriječilo obožavatelje kontroverzne reperice da je ismijavaju na internetu.

Međutim, neki fanovi Minaj zamijenili su Rubi s glumicom Ruby, zbog čega se australska glumica obratila javnosti na društvenim mrežama kako bi se branila, piše Daily Mail.

U objavi podijeljenoj na Instagramu u ponedjeljak, Ruby je napisala: ‘‘Imam "Y" u svom imenu, a ne "I". Nadalje, rekla je da nikada nije mislila da će dočekati dan kada će je zasuti prijetnjama smrću zbog umiješanosti u rap rivalstvo".

- Ne objavljujem ništa o reperima u Instagramovom odjeljku za bliske prijatelje. Uvjeravam vas da je moj popis bliskih prijatelja naviknut na moje fotografije psa i mačaka, a ne ovo. Imate krivu osobu - dodala je i objasnila da je "bila na turneji s Nicki tijekom cijele njezine australske turneje, no nikada nije upoznala Megan, iako joj se čini sjajnom".

image

Snimka zaslona Instagram priče Ruby Rose

Screenshot/instagram/

Još uvijek nije jasno kada je zapravo počela svađa Minaj i Megan, jer su bile u odličnim odnosima 2019. kada su surađivale na njihovom hitu "Hot Girl Summer". Neki obožavatelji vjeruju da je prijateljstvo prekinuto nakon što je Megan surađivala s Minajinom neprijateljicom Cardi B na njihovom hit singlu "WAP", koji je izašao 2020. godine.

Megan još nije odgovorila ni na jednu optužbu, a u međuvremenu, nedavno je potpisala novi diskografski ugovor s Warner Musicom nakon što je nedavno službeno prekinula veze s izdavačkom kućom 1501 Certified Entertainment, i to poslije pravnog spora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:00