MIZOGINE PORUKE

Tiktokerica o slavnom glumcu: ‘I prema meni se ponašao kao niskorazredni k***, osjećala sam se kao luzerica zbog njega‘

Bethenny Frankel reagirala je u videu na dramu Jonaha Hilla i njegove bivše Sarah Brady koja ga optužuje zbog mizogenih poruka

Sarah Brady, Bethenny Frankel i Jonah Hill

 /Instagram/sarah Brady; Screenshot/tiktok/bethenny Frankel; Profimedia

Američka televizijska ličnost Bethenny Frankel (52) prisjetila se neugodnog susreta s glumcem Jonahom Hillom (39) kojeg je bivša djevojka nedavno optužila za emocionalno zlostavljanje.

U svom TikTok videu Bethenny je podijelila kako je jednom upoznala Hilla, inače zvijezdu filma „The Wolf od Wall Street” i zaključila da je on „niskorazredni kreten”.

Ipak, ima proturječno mišljenje o nedavnom skandalu u kojem je Hill optužen za mizogine poruke koje je objavila njegova bivša djevojka, surferica i studentica prava, Sarah Brady (26).

image

Bethenny Frankel

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Bethenny je naglasila kako ne zna cijelu priču koja stoji iza tih poruka, ali je i Brady i Hilla nazvala „malo ludima”.

„U redu, svađat ćemo se oko Jonaha Hilla. Što se, dovraga, događa? Dakle, moja perspektiva je sljedeća. Radila sam „The Tonight Show” s Jayem Lenom, a Jonah Hill bio je prvi gost. On je bio niskorazredni ku**c”, započela je Frankel svoju priču u videu.

„Ponašao se prema meni kao da je mnogo bolji od mene. Osjećala sam se kao luzer i kao da sam nitko”, podijelila je Bethenny.

„Ove poruke djeluju ludo, a postoje poruke koje sam ja slala ljudima i oni meni i izvan konteksta bi se činili ludima”, osvrće se na poruke koje je podijelila Hillova bivša.

„Ranije, Mel Gibsonov telefonski poziv koji je podijelila njegova bivša, Alec Baldwin s njegovom kćeri, taj ludi razgovor je podijeljen, puno toga je podijeljeno s Johnnyjem Deppom i Amber Heard i dok nisu došli na sud, svi su bili tim Amber”, navodi prijašnje slučajeve dijeljenja privatnih razgovora.

„Stoga, mislim da može biti varljivo čitati te poruke. Neki bi mogli reći da oni ne žele da njihova djevojka nosi kupaće kostime i seksi pozira ili da se druži s mnogo muških prijatelja na surfanju. Ne znam cijelu priču, čitam djeliće naslova, ali ako ste s nekim u vezi godinu dana, je li to onda pošteno?”

Bethenny se pita je li možda Hill zlostavljao svoju bivšu djevojku pa su ove poruke „vapaj za pomoć”. Zaključila je kako se oboje čine pomalo ludima, pa je i ovo ludo. Ipak, zastrašena je idejom da je u redu dijeliti privatne poruke s bivšim partnerima.

„To je za mene zastrašujuća 2023.”, rekla je.

Događaj dijeljenja poruka o kojem ova televizijska ličnost govori jest da je Brady objavila poruke s Hillom iz kojih ispada ženomrzac i otkrila je njihove prošle svađe. Vrijeme objave ovih poruka pravda trudnoćom Hillove djevojke Olivie Millar.

„Nisam željela da mora vidjeti sve ovo dok je bila trudna jer nisam znala kakav bi to stres fizički prouzročilo njoj i njezinoj bebi”, kaže Brady. Također, nada se da je Millar vidjela poruke i donijela odluku o tome kako se želi brinuti za sebe i svoju bebu.

Hill je u porukama uvjetovao koja ponašanja su neprihvatljiva za Sarah ako želi biti u romantičnoj vezi s njime. Spominjao je surfanje s muškarcima, neprikladna prijateljstva s muškarcima, objavljivanje svojih fotografija u kupaćem. Također, izjavio je da ako Sarah želi biti model i objavljivati seksualne slike ili održavati prijateljstva sa ženama iz svoje nedavne divlje prošlosti, onda on nije pravi partner za nju.

Potom su u javnost izašle poruke u kojima Brady tvrdi da je Hill htio da se druži samo s prijateljima koje je on „osobno odobrio”.

„Moje granice s tobom su utemeljene na onom što je prije povrijedilo naše povjerenje”, tvrdio je Hill u porukama.

Brady je poslušala neke Hillove zahtjeve pa je obrisala neke fotografije koje su mu smetale, ali on je to istaknuo kao „dobar početak”, ali da ona nije shvatila njegovu poantu.

Brady tvrdi da je ove poruke objavila kako bi upozorila sve djevojke.

„Ako se vaš partner ova razgovora s vama, bježite”, napisala je Brady uz fotografije.

„Nadam se da moj bivši ima kćer, pa će ona možda od njega napraviti feminista”, nada se bivša djevojka Brady.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:27