FRCAJU OPTUŽBE

‘Taylor, samo ću ti reći da budeš pametna. Od 50 djevojaka izabrao je mene, a onda me prevario‘

Maya Benberry s Travisom je bila 2016., a o svom iskustvu govorila je za Daily Mail

Maya Benberry, Tavis Kelce, Taylor Swift

 Instagram, Profimedia/

Taylor Swift pronašla je vrijeme u svom pretrpanom rasporedu zbog svoje svjetske Eras turneje kako bi navijala na tribinama s majkom nogometaša Travisa Kelcea, a mnogi se pitaju je li time potvrdila njihovu vezu. Iako ni jedno od njih nisu službeno potvrdili glasine, stiglo je upozorenje za Taylor.

image

Taylor Swift

Mace/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mace/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kelcea, zvijezdu NFL-a, njegova bivša djevojka Maya Benberry prozvala je varalicom. Maya je osvojila Travisovo srce u showu „Catching Kelce” u kojem je 50 djevojaka pokušavalo šarmirati nogometaša 2016. godine.

„Taylor se čini kao zabavna djevojka s prekrasnim duhom i želim joj svu sreću, ali ne bih bila solidarna da joj ne savjetujem da bude pametna”, rekla je u nedavnom intervjuu za Daily Mail, ali to nije bilo sve što je imala za reći.

„Jednom varalica, uvijek varalica”, rekla je o Kelceu.

image

Travis Kelce

Jason Hanna/Getty Images Via Afp

O odnosu Kelcea i Benberry izvor blizak Kelceu progovorio je za TMZ. Par je izlazio samo mjesec dana nakon showa, a nisu mogli javno priznati svoj prekid zbog ugovora koji su imali s produkcijom. Izvor je rekao da Travis nikad nije varao Mayu.

„Njezin intervju je jadan način da uhvati 15 minuta slave”, rekao je izvor blizak nogometašu i dodao da njih dvoje nisu razgovarali 5 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:28