NEZAINTERESIRAN

Svi pričaju o izrazu lica Bena Afflecka, izgleda kao da ide kod zubara: ‘Trepni ako si dobro‘

Glumčevi izrazi lica su obožavateljima bili toliko smiješni da su masovno krenuli zbijati šale na društvenim mrežama

Ben Affleck

 Screenshot YouTube

Filmski glumac Ben Affleck ponovno je postao senzacija na društvenim mrežama nakon što su njegovi izrazi lica na dodjeli Grammyja postali viralni.

Affleck se pojavio na dodjeli sa suprugom, pjevačicom i glumicom Jennifer Lopez koja je zablistala noseći glamuroznu, plavu haljinu sa srebrnim detaljima.

Tijekom cijele večeri glumac je izgledao potpuno nezainteresirano dok se činilo da Lopez uživa.

- Ben Affleck izgleda kao da bi radije bio u Dunkinu, komentirao je jedan korisnik Twittera referirajući se na njegovu poznatu strast prema “Dunkin’ Donuts’ restoranu s američkim krafnama i kavom.

Šale nisu ovdje stale, jedan korisnik podijelio je na Twitteru da glumac izgleda “kao da bi radije bio kod zubara”, dok je drugi napisao “Ben Affleck, trepni ako si dobro”.

Mnogi su se šalili kako izgleda “kao da ga dijeli 10 minuta od plača zbog prijeko potrebne cigarete” referirajući se možda na mnoge fotografije na kojima glumac puši i pritom se čini kao da je konačno predahnuo od svega.

Jednom prilikom fotografiran je kako se muči nositi nekoliko kava iz svog voljenog restorana “Dunkin’ Donuts” što je, naravno, izazvalo mnoge šaljive komentare na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:40