BAŠ SE POKLOPILO

Supruga sina Victorije Beckham otkrila zašto nije došla na njenu proslavu rođendana: ‘Tako sam tužna...‘

Tako sam tužna što nisam tu da slavim s tobom i da te zagrlim! Šaljem svu svoju ljubav od mene i Naunnija", napisala je glumica

Victoria Beckham i Nicola Peltz Beckham

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Nicola Peltz otkrila je zašto je propustila veliku proslavu 50. rođendana svoje svekrve Victorije Beckham. Supruga Brooklyna Beckhama u subotu je na svom Instagram Storyju objavila da je preskočila zabavu kako bi provela vrijeme sa svojom bakom. Podijelila je fotografiju sebe kako grli baku i napisala je: "Moj svijet u mojim rukama."

image

Nicole s bakom

Instagram/nicolaannepeltzbeckham/

Potom je podijelila fotografiju s Victorijom uz poruku:

"Sretan rođendan mojoj lijepoj Victoriji Beckham. Tako sam tužna što nisam tu da slavim s tobom i da te zagrlim! Šaljem svu ljubav od mene i Naunnija", napisala je 29-godišnjakinja.

Dok je Peltz propustila svečanost u klubu Oswald‘s u Londonu, druge slavne osobe bile su tamo, uključujući Evu Longoriju, Toma Cruisea, Marca Anthonyja, Gordona Ramsaya i Salmu Hayek. Tijekom proslave Spice Girls ponovno su se okupili za improviziranu izvedbu svog singla "Stop" iz 1997.

image

Victoria Bekcham i David Beckham na njezinom rođendanu

Ed/Pacific Coast News/Profimedia/Ed/pacific Coast News/profimedia

Koliko god se činilo da vlada ljubav između svekrve i snahe, njih dvije navodno nisu uvijek bile u dobrim odnosima i pričalo se o svađi uoči Peltzinog braka s Brooklynom u travnju 2024.

"Ne podnose jedna drugu i ne razgovaraju. Pripreme za vjenčanje su bile grozne", rekao je izvor blizak obitelji za Page Six.

image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz

Wj_images/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Wj_images/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Izvor je dodao da Peltz navodno nije željela da pop zvijezda "bude dio planiranja te da Victoriju ne bi upućivala ni u što. Komunikacija je bila minimalna."

Glasine o njihovom sukobu pojačale su se kada je buduća mladenka odlučila nositi Valentino vjenčanicu umjesto posebnog dizajna svoje svekrve. Nekoliko mjeseci kasnije Peltz je prekinula te spekulacije za Variety.

"Namjeravala sam nositi i htjela sam nositi Victorijin dizajn, a onda nekoliko mjeseci kasnije shvatila je da njezin atelje to ne može napraviti, pa sam onda morala odabrati drugu haljinu."

Tada je i Brooklyn demantirao glasine o lošem odnosu između njegove supruge i mame.

image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz

Juan Rico/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Juan Rico/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Naučio sam da će uvijek pokušavati napisati takve stvari. Ali svi se slažu, što je dobro", rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:49