SRPSKI MEDIJI TVRDE

Suprug Nikoline Pišek preminuo tijekom masaže, prije gubitka svijesti rekao je samo: ‘Nije mi dobro‘

Kurir navodi da je Hitna pomoć primila poziv ženske osobe iza ponoći te ih je izvijestila da muškarac ne diše već pola sata

Nikolina i Vidoje Ristović

 Neja Markicevic/Cropix

Šokantni prerani odlazak supruga Nikoline (Pišek) Ristović, Vidoja Ristovića, u 44. godini života iznenadio je cijelu regiju. Prema informacijama koje su podijelili srpski portali, Ristović je preminuo tijekom masaže, a ranije se nije žalio ni na kakve tegobe.

Kako piše Kurir, Ristović je preminuo u subotu oko ponoći tijekom tretmana masaže tijela, a njihov izvor izjavio je da je tijekom masaže osjetio da mu nije dobro te se požalio terapeutkinji. Međutim, već je bilo kasno jer je nakon nekoliko trenutaka preminuo. Nakon što je izgovorio riječi: 'Nije mi dobro', izgubio je svijest i ubrzo preminuo.

Kurir navodi da je Hitna pomoć primila poziv ženske osobe iza ponoći te da ih je ona izvijestila o tome da muškarac ne diše već pola sata. Kada su stigli na mjesto događaja, liječnici nisu ni pokušali reanimirati Ristovića jer je već bio mrtav.

Sumnja se da je riječ o infarktu, a shrvana supruga Nikolina odmah se zaputila u Beograd. Izvori Kurira navode da tijekom dana nije mogla reći njihovoj osmogodišnjoj kćeri da je tata preminuo jer se boji da bi to moglo ostaviti traume i posljedice na njezinu psihu. Ristovićeva kći Matea iz prvog braka tužnu je vijest odmah saznala i teško podnosi gubitak oca jer je bila vrlo vezana za njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 00:24