NOVA ODLUKA

Sudski rat bivših supružnika: Pjevačici pripalo skrbništvo nad djecom, novac i ranč, a mužu milijunski dug

Menadžer i nekadašnji suprug joj duguje ukupno 2.641.374 dolara

Kelly Clarkson 

 Angela Weiss/Afp

Brandon Blackstock mora vratiti milijune dolara pjevačici i bivšoj supruzi Kelly Clarkson, prenosi Page Six. Kalifornijski je povjerenik za rad presudio da je Blackstock, dok je svojoj tadašnjoj supruzi bio menadžer, naplatio sedmeroznamenkasto više kada ju je zastupao.

Prema dokumentima, koje je jučer dobio američki medij, utvrđeno je da je Blackstock prešao granicu kada je rezervirao nastupe i potpisivao ugovore za Clarkson na "The Voiceu", "Norwegian Cruise Lineu", "Wayfairu" te na dodjeli "Billboard Music Awards". Povjerenik za rad navodi da samo agenti, a ne menadžeri, mogu zakonito osigurati uloge za talente. Ipak, postoje neke iznimke.

Menadžer dobitnici Grammyja duguje ukupno 2.641.374 dolara, no to je odluka na koju se Blackstock planira žaliti. Provizija od Clarksonine uloge u "The Voiceu" je 1,98 milijuna, dok je provizija za "Billboard Music Awards", gdje je pjevačica bila voditeljica, 93.90 dolara.

image

Kelly Clarkson

Ethan Miller/Getty Images/Profimedia/Ethan Miller/getty Images/profimedia

Bitka oko novca krenula je kada je Clarkson htjela da joj bivši muž da novac koji je zaradio nakon što je ona postigla rezultat u njenom talk showu "The Kelly Clarkson Show", ali povjerenik za rad tada je odlučio da menadžer treba zadržati novac. Poslovni raskol doveo je i do onog privatnog pa je nakon gotovo sedam godina braka, 2020. godine, pjevačica zatražila razvod.

Osim novca, borili su se i za skrbništvo nad 9-godišnjom kćeri River Rose, 7-godišnjim sinom Remingtonom "Remyjem" Alexanderom, ali i nad zajedničkim rančem u Montani. Razvod je okončan 2022. godine u ožujku, a rezultiralo je tako da je pjevačica dobila primarno skrbništvo nad djecom i ranč.

Ipak, glazbenica je odlučila preseliti se u New York što joj je, kako je kazala, pomoglo da ponovno stane na noge. "Mislim da je covid ukazao na mnoge stvari", objasnila je kada je napustila Los Angeles i Blackstock. Svojim albumom "Chemistry" pjevačica je obožavateljima pokazala da vezu ostavlja u drugom planu.

image

Kelly Clarkson

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

"Imam li dečka? Ne! I ne tražim ga. Znate zašto? Volim biti sama", podijelila je na svom Instagramu u rujnu. Dodala je da ima dvoje djece, dva psa, tri zeca, hrčka, više poslova...

"Teško je početi ispočetka kad misliš da ćeš provesti ostatak svog života s nekim, a to se ne dogodi", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:25