LUD ZA NJOM

Srce Jareda Leta osvojila ljepotica iz Mijanmara, a par se pritajio u Njemačkoj

Thet Thinn, poznata i pod imenom Beauty pojavjuje se i u spotu za novu pjesmu Thirty Seconds to Mars imena ‘Stuck‘

Jared Leto i Thet Thinn

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Dodatno potaknuvši glasine o vezi, Jared Leto snimljen je u Njemačkoj tijekom vikenda u izlasku s Thet Thinn. Na fotografijama se vidi kako 51-godišnjislavni glumac i 27-godišnji model iz Burme izlaze iz istog hotela.

Leto je nosio predimenzioniranu majicu s crnim uskim trapericama i torbom preko ramena, crne tenisice i odgovarajuće sunčanim naočalama. S druge strane, Thinn je nosila bijelu mini haljinu i kaubojske čizme, a svoj je izgled nadopunila srebrnom torbicom.

Paru se u jednom trenu pridružila skupina žena koje su stigle u njihov hotel u crnom kombiju kako bi, očito, samo ostavile neke stvari i zatim otišle. Frontmen benda Thirty Seconds to Mars i manekenka u hotel su se vratili tek uvečer. U jednom trenu tijekom izlaska, slavni je glumac svojoj djevojci dao svoju jaknu da se ugrije.

Doduše, nije poznato zbog čega je grupa trenutno u Njemačkoj, no Leto je prije desetak dana odradio intervju za njemačko izdanje časopisa GQ.

Inače, par se prvi put povezivalo u travnju kad su objavljene fotografije na kojima ispijaju kavu u Los Angelesu. U to vrijeme, oboje su bili odjeveni u predimenzionirane sive majice, uzeli su svoja pića za van i odvezli se zajedno u autu.

Thinn, poznata i pod imenom Beauty (Ljepotica, op.a.) pojavjuje se i u spotu za novu pjesmu Thirty Seconds to Mars imena "Stuck". Ne zna se je li se par poznavao i prije no što glumila u videu, no promovirajući spot Leto je jednostavno napisao "STUCK - Beuty", usput predstavivši i model: "Rođena u Mijanmaru, prekrasnoj, ali ratom razorenoj zemlji usred nasilnog sukoba, Beauty je sa sobom donijela eleganciju, gracioznost i gravitaciju koji su pomogli da video postane mnogo posebniji". Na koncu je još dodao: "Hvala svima koji su tako naporno radili i dali toliko puno od sebe za ovaj projekt. Jako zahvalan!!!!!"

U svibnju je nepoznati izvor kazao za RadarOnline.com kako je model vrlo vjerojatno osvojila glumčevo srce.

"Jared svima govori kako je u njegov život ušla posebna djevojka i ne viđa se s nikim drugim. To je sve dosta friško, ali je lud za njom", ispričao je isti izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:50