PLJUŠTE REAKCIJE

Španjolci plagirali Nedu Ukraden za Eurosong? Oglasila se sama pjevačica: ‘Platit će sigurno‘

‘Španjolska pobjednička pjesma za Eurosong treba biti diskvalificirana zbog nepoštovanja propisa‘, komentar je na X-u

Neda Ukraden

 Instagram/Neda Ukraden/

Nakon srpske pjevačice Dare Bubamare, Španjolci su na Eurosongu plagirali Nedu Ukraden i njezinu "Bombu" iz 2020. godine koju je izvela na Beoviziji, tvrde srpski mediji. Ovogodišnji predstavnici Španjolske s pjesmom "Zorra" grupe Nebulosa izazvali su mnoge komentare na internetu, prenosi Mondo.rs.

"Oprostite, Španjolci, ali mi smo imali Nedu Ukraden još prije četiri godine! Španjolska pobjednička pjesma za Eurosong treba biti diskvalificirana zbog nepoštovanja propisa. Ista je kao pjesma Nede Ukraden", komentar je na platformi X. O svemu se oglasila i spomenuta pjevačica.

"Upravo sam se vratila iz Amerike s turneje i nisam imala priliku čuti ništa od pjesama na Eurosongu. Ako je točno to što kažete da Španjolska pjesma liči na moju ‘Bombu‘, to je prije svega kompliment, a drugo - platit će sigurno! Poslušat ću, konzultirat ću se s autorom i onda ću odlučiti što ću napraviti. Hvala na informaciji", kazala je pjevačica.

Kao što se ranije pisalo, Dara Bubamara je 2022. godine optužila predstavnicu Španjolske na Eurosongu da je iskopirala njezinu pjesmu "Ekstravagantno". Tu su pjesmu 2017. godine radili Stefan Đurić Rasta i Slobodan Veljković Cobi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:53