SLAVNA GLUMICA

Sofia Vergara: ‘Ne, meni suprug ne treba, ali ga želim imati. Ma, to čak i ne mora biti suprug‘

Zvijezda ‘Moderne obitelji‘ nespretna je s novim tehnologijama, pa ne koristi aplikaciju za izlaske

Sofia Vergara

 Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Sofia Vergara progovorila je o ljubavnim spojevima nakon razvoda od Joea Manganiella. Vatrena Kolumbijka, 51-godišnja glumica, koja se prošle godine rastala od 47-godišnjeg glumca nakon sedam godina braka, podijelila je kao i obično vrlo duhovito, novosti o svom ljubavnom životu tijekom nedavnog intervjua za Daily Mail. Tako kada su novinari upitali zvijezdu je li na nekoj aplikaciji za upoznavanje, Vergara je odgovorila da nije, ali bi voljela biti.

"Loša sam s tehnologijom, pa sam sigurna da bih kliknula na pogrešne. Otvorena sam za zabavu i upoznavanje ljudi. A i prošlo je samo šest mjeseci.", uzvratila je Vergara aludirajući na svoj prekid s Manganiellom u srpnju 2023.

image

Sofia Vergara

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

"Čudno je, jer sada živim dulje u Sjedinjenim Državama nego u svojoj zemlji. Ali još uvijek sam jako Latinoamerikanka. Vježbam uz latino glazbu. U mom autu je latino glazba. Prijatelji, moji bliski prijatelji su ili moji rođaci ili oni koje sam upoznala u vrtiću. Dakle, sada mi treba muž!", zaključila je Vergara prije nego što je pojasnila: "Ne, ne trebam muža, želim ga. To čak i ne mora biti muž. Partner.".

I Vergara i Manganiello naveli su nepomirljive razlike kao osnovu za razvod u dokumentima koje je dobio Fox News Digital. Prošlog je tjedna Vergara iskreno izjavila da je razlaz između nje i Manganiella proizašao iz njihovog neslaganja oko želje za djecom. Tijekom intervjua za Daily Mail, Vergara je dodatno elaborirala okolnosti koje su dovele do njihovog rastanka.

"Joe je četiri godine mlađi od mene i nikada nije imao djece.", istaknula je Vergara, koja ima sina Manola (32) kojeg dijeli s bivšim suprugom Joeom Gonzalezom.

image

Joe Manganiello i Sofia Vergara

Imagespace/Alamy/Alamy/Profimedia/Imagespace/alamy/alamy/profimedia

"On je odlučio da želi djecu, a ja ne. Bilo je kao, zamisli, kada ovo dijete bude imalo deset godina, ja ću imati 60 i nešto. Pa to je baka!", bez sustezanja je rekla Vergara naglasivši da između nje i Manganiella nema neprijateljstva, objasnivši da su jednostavno imali različite obiteljske ciljeve.

"Znam kakve žrtve trebate podnijeti da biste bili dobra majka. Moraš biti prisutan. I moja karijera mi je važna. Ne mogu nestati. Puno ljudi se oslanja na mene.", dodala je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:12