ŽESTOKE REAKCIJE

'SLOMILA MI JE SRCE' Nakon što je slavna Samantha otkrila kakvi su odnosi vladali među glumicama, javila se i glavna junakinja serije 'Seks i grad'

 
Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker
 Profimedia, Visual movies

Sarah Jessica Parker se još uvijek osjeća 'slomljenog srca' nakon komentara njezine kolegice iz serije 'Seks i grad' Kim Cattrall, piše The Telegraph.

Cattrall je u listopadu izazvala zanimanje javnosti kad je kazala da nikad nije bila u prijateljskom, jedino u kolegijalnom odnosu s ostalim glumicama iz serije, koja se prikazivala od 1998. do 2004.

Šezdesetjednogodišnja Cattrall, koja je ranije odnos među zvijezdama serije opisala kao 'toksičan' je rekla da su je mediji krivo portretirali kao 'divu'. Cattrall je u emisiji Piersa Morgana kazala da je željela očitati bukvicu kolegama iz serije 'Seks i grad', a posebno Sari Jessici Parker. Dodala je da je Parker doista mogla biti ljubaznija osoba.

Parker je u intervjuu na TV kanalu Bravo kazala da je komentare Cattrall doživjela kao 'uznemirujuće'. Dodala je da ona nije tako upamtila to iskustvo. 'To je bilo profesionalno iskustvo, ali je postalo osobno i trajalo je dugi niz godina i to nadilazi išta što je u zadnje vrijeme bilo izrečeno.'

Popularna glumica je tom prilikom kazala: ' Tako dugo raditi nešto tako posebno, što su ljudi toliko voljeli, to je velika privilegija'. Cattrall i Parker su se pojavile zajedno u dva filma iz franšize 'Seks i grad', ali Cattrall je rekla da nije voljna snimiti treći nastavak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 12:01