POLJUPCI UZ RING

Slavni par Miočićev meč iskoristio za dupli spoj. Pogledajte tko je sve navijao iz prvog reda

Stipe Miočić kao američki borac hrvatskog podrijetla ima, čii se, i gomilu celebrity fanova koji uživaju u elitnoj atmosferi UFC borbi
Travis Barker i Kourtney Kardashian
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Romantični spoj na UFC revanšu, tik uz ring... Većini smrtnika takvo što ne bi ni palo na pamet, no slavna sestra Kardashian, 41-godišnja Kourtney i njezin novi dečko, glazbenik Travis Baker (45) smatraju to idealnim izlaskom.

Bio je to čak spoj u četvero jer su u losanđelešku arenu pozvali i prijatelje - zanosnu glumicu Megan Fox (34) i njezinog dečka, repera Machine Gun Kellyja (30) koji su sjedili kraj njih.

image
Megan Fox
Diggzy/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Ovi celebrity parovi bili su ovog vikenda na UFC borbi teške kategorije gdje su navijali za našeg Stipu Miočića. Odnosno i njihovog Stipu, budući da je on američki borac hrvatskog podrijetla.

image
UFC borba između Francisa Ngannoua i Stipe Miočića
Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia

Golupčići, Kourtney i Travis, čak su se za spoj i modno uskladili crnim kožnim hlačama i jaknama.

Sjedili su u prvim redovima uživajuću u atmosferi ovog elitnog događaja, ali čini se i jedno u drugome. Nakon što su se počastili pićem i lizalicama, Travis i Kourtney su se tijekom meča grlili i mazili.

image
Kourtney Kardashian i Travis Barker ispred restorana u zapadnom Hollywoodu
Rachpoot/mega/The Mega Agency/Profimedia

Nije njihovo navijanje baš pomoglo Miočiću, kojeg je Kamerunac Francis Nganno nokautirao u drugoj rundi i osigurao si naslov prvaka teške kategorije.

Podsjetimo, Kardashianka je vezu s Bakerom potvrdila u siječnju kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se drže za ruku i označila glazbenika koji ju je osvojio.

Jednako toliko su otprilike zajedno i Megan i Machine Gun Kelly koja je zbog njega navodno krajem prošle godine pokrenula razvod turbulentnog braka s glumcem Brianom Austinom Greenom (47) kojeg se sjećamo iz serije 'Beverly Hills, 90210 '.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 11:03