MERYEM UZERLI

Slavna Hurem promijenila profesiju: ‘Prodajem čokoladu, džemove i sladoled‘

Lijepa Meryem uplovila je u preduzetničke vode i sutra u samom centru Berlina otvara prvu prodavnicu zdravih slatkiša
Hurem iz ”Sulejmana Veličanstvenog”
 RTL

Glumica Meryem Uzerli (36), koja je najpoznatija po ulozi Hurem u turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni" odlučila je promijeniti život iz korijena. Trenutačno živi u Berlinu i pokrenula je novi biznis koji nema baš nikakve veze s glumom.

Lijepa Meryem uplovila je u poduzetničke vode i na svom Instagram profilu najavila je da sutra u samom centru Berlina otvara prvu prodavnicu zdravih slatkiša.

Čuvena Hurem je u videu na poznatoj društvenoj mreži istakla da su svi proizvodi veganski te da jedva čeka kupcima predstaviti ukusne i zdrave čokolade, džemove i bombone.

- Sutra, 10. srpnja, otvaram svoju prvu „Nosh Nosh“ prodavnicu u Berlinu. Riječ je o ukusnim i vrlo zdravim slatkišima. Ovo je samo početak prelijepog putovanja, počinjem u Berlinu, a nadam se da ćemo se širiti cijelim svijetom. Ja i moji prijatelji kreirali smo ovo mjesto u kojem želimo da se osjećate kao kod kuće dok uživate u slatkišima najbolje kvalitete. U ponudi su veganske čokoladice, džemovi, "kakao na žlicu", macaronsi, sladoled koji je najbolji na svijetu, maslinovo ulje, kava, čaj i još mnogo toga - napisala je turska glumica njemačkog podrijetla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 10:28