ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Shakira je opet zaljubljena? Nakon bračnog brodoloma sreću pronašla u rukama bivšeg sportaša

Da su Shakira i Julian Edelman u vezi počelo se pričati kada je ona objavila fotografiju s njim koja je snimljena na njezinoj rođendanskoj zabavi

Shakira

 Image Press Agency/NurPhoto/NurPhoto via AFP

Kolumbijska pjevačica Shakira (47) navodno je u vezi s umirovljenim igračem američkog nogometa Julianom Edelmanom (37), piše The Sun.

Da su pjevačica i bivši sportaš u vezi počelo se pričati kada je Shakira objavila niz crno-bijelih fotografija koje su snimljene tijekom zabave koju je Kolumbijka priredila povodom svog 47. rođendana.

Na jednoj od njih nalaze se ona i bivši član momčadi New England Patriots te trostruki osvajač Super Bowla.

Fotografija na kojoj autorica hitova "Hips Don‘t Lie" i "La Tortura" te Edelman diskretno zagrljeni nagnala je mnoge da se zapitaju je li Shakira, po uzoru na američku pjevačicu Taylor Swift, odlučila ljubav potražiti među igračima američkog nogometa.

Podsjetimo, Swift je u vezi s tight endom momčadi Kansas City Chiefs Travisom Kelceom.

Edelman iz prethodne veze sa švedskom manekenkom Ellom Rose ima kćer Lily, a Shakira je od 2011. do 2022. bila u braku sa španjolskim nogometašem Gerardom Piquéom. Prethodno je od 2000. do 2010. bila u vezi s argentinskim odvjetnikom Antoniom de la Rúom.

Shakira i Piqué imaju dva sina - Milana (11) i Sashu (9).

Prije nego što su počela nagađanja da je u vezi s Edelmanom, Kolumbijku su tabloidi povezivali s britanskim vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom i holivudskom zvijezdom Tomom Cruiseom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 09:58