SEKSI IZDANJE

Sanna Marin ne gubi vrijeme nakon razvoda: Uskočila u kožnu minicu i štikle pa se ‘bacila‘ na partijanje

Bivša finska premijerka na glasu je kao velika partijanerica, a njezine fotografije na Instagramu to i potvrđuju...

Sanna Marin

 Instagram/Profimedia/

Bivša premijerka Finske Sanna Marin (37) odlučila je odbaciti odijela karakteristična za političare i uskočiti u party haljine i kratki top - samo nekoliko mjeseci nakon što je napustila državničku dužnost, ali i svog supruga.

Marin je pokazala vitku figuru u nekoliko elegantnih, ali i pomalo oskudnih haljina dok je partijala sa svojim prijateljima na Flow festivalu, trodnevnom glazbenom festivalu održanom u Helsinkiju.

image

Sanna Marin

Instagram/sanna Marin/

Najmlađa svjetska čelnica u povijesti i poznata partijanerica podijelila je brojne fotografije na kojima uživa u životu bez politike i, kako ga je nazvala, svom prvom "pravom ljetnom odmoru" nakon dugo vremena.

Pratitelje na društvenim mrežama počastila je s nekoliko seksi izdanja u uskoj crnoj haljini, ali i kožnoj minici, a mnogi su prokomentirali kako Sanna ide u korak s vremenom, ali i s mlađom generacijom.

Podsjetimo, bivša finska premijerka iznenadila je javnost kad je prije više od dva mjeseca objavila vijest da se razvodi od supruga Markusa Raikkonena, s kojim je u braku bila tri, a ukupno u vezi 19 godina.

"Zajedno smo podnijeli zahtjev za razvod. Zahvalni smo na 19 zajedničkih godina i našoj voljenoj kćeri", napisala je Marin u Instagram storyju.

Marin je službeno napustila mjesto premijerke Finske kada je Petteri Orpo iz Nacionalne koalicijske stranke preuzeo dužnost. Iako je bila nositeljica liste, Marin i njezina stranka zauzeli su treće mjesto na izborima.

image

Sanna Marin

Markku Ulander/Lehtikuva/Profimedia/Markku Ulander/lehtikuva/profimedia

U Finskoj je suočena s kritikama zbog snimki svojih razuzdanih privatnih zabava koje su procurile na internet te visokih javnih izdataka njezine vlade.

Prošlog ljeta procurilo je više snimaka na kojima je zabilježeno njezino tulumarenje, a to je također nešto što joj je obilježilo mandat. Jedna od njih prikazuje Marin kako provokativno pleše u 4 sata ujutro u klubu u Helsinkiju zajedno s jednom pop pjevačicom, influencericom te televizijskim i radijskim voditeljima. Uslijed tvrdnji da su neki od prisutnih koristili droge, ona se testirala i imala je negativan test.

image

Sanna Marin na snimci koja je procurila u javnost

Epn/newscom/Newscom/Profimedia/Epn/newscom/newscom/profimedia

Procurila je i snimka privatne kućne zabave na kojoj je Marin intimno plesala sa svojim prijateljima. Jedna druga snimka prikazivala je dvije poznate influencerice kako se ljube, prekrivajući svoje gole grudi natpisom "Finska", a nastala je u službenoj rezidenciji Sanne Marin u Helsinkiju.

"I ja sam samo čovjek. Radim svoj posao. Naučila sam iz ovoga... Nadam se da ljudi obraćaju pažnju na posao koji obavljamo, a ne na ono što radimo u svoje slobodno vrijeme", komentirala je jednom prilikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:33