SRETNO MEGHAN!

S kraljevskih dvora čestitali rođendan Meghan Markle, netom prije izlaska kontroverzne biografije

Rođendan su joj čestitali i kraljica Elizabeta, ali i princ William i Kate Middleton, s kojim Harry i Meghan imaju zategnute odnose
Meghan Markle
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Meghan Markle danas slavi 39. rođendan. Obzirom na situaciju u svijetu zbog pandemije koronavirusa, vjerojatno će ga proslaviti u najužem krugu obitelji u Los Angelesu - sa suprugom princom Harryjem, sinčićem Archijem i majkom Dorijom.

Nije poznato hoće li u njihov dom tijekom dana stići telefonska čestitka iz Velike Britanije, ali članovi kraljevske obitelji uputili su Meghan srdačne čestitke preko društvenih mreža.

- Želimo vojvotkinji od Sussexa sretan rođendan, stoji uz fotografiju Meghan s djevojčicom okrenutom leđima na službenom Twitter profilu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea.

Sretan rođendan poželjela joj je i kraljica preko službenog profila Royal Family, uz fotografiju kraljice Elizabete (94) i Meghan prilikom njihova prvog zajedničkog angažmana, u Chesteru 2018. godine.

Britanski mediji podjećaju kako kraljica prošle godine nije čestitala Meghan rođendan na društvenim mražama te napominju kako ovakva gesta znači da želi pružiti podršku Meghan uoči izlaska već sada kontroverzne biografije 'Pronalazak slobode'.

Na policama knjižara očekuje se 11. kolovoza, a već sada se zna da bi mogla dodatno narušiti odnos s Harryjevim bratom princom Williamom i njegovom suprugom Kate Middleton te povećati razdor u obitelji.

Harry i Meghan javno demantirali da su dali intervju autorima biografije o Meghan i Harryju 'Pronalazak slobode' Carolyn Durand i Omid Scobie. Knjiga progovora o njihovom životu na kraljevskom dvoru i navodnim frustracijama koje su ih natjerale da započnu život daleko od kraljevske obitelji i medija.

U novoj knjizi se između ostalog tvrdi kako Meghan i Kate nikada nisu bile prijateljice, kako je Harry poludio kada je princ William snobovski pričao o njegovoj zaručnici, nazvavši je 'tom djevojkom'. kako ga je brat savjetovao da ne brza u brak s Meghan, kako su se osjećali zapotavljenoukraljevskoj obitelji i druge pjedinosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 04:43