IDE NA BOLJE

Rođendanska zahvala Jeremyja Rennera liječnicima: ‘Hvala vam na početku ovog putovanja‘

Pred glumcem, koji je na Novu godinu doživio tešku nesreću dok je ralicom čistio snijeg oko kuće, doista je dug put oporavka

Glumac s medicinskom ekipom u bolnici u Renou

 Instagram/Jeremy Renner

Svoj 52. rođendan glumac Jeremy Renner proslavio je u subotu, 7. siječnja, u jedinici intenzivne njege u Renown Regional Medical Centeru u Renou. Na Instagram Storyju podijelio je fotografiju snimljenu u bolničkoj sobi, na kojoj je okružen medicinskom ekipom koja non-stop brine za njega.

- Hvala medicinskom timu intenzivne njege na početku ovog putovanja - napisao je Renner. A zvijezda Marvela doista je na početku dugog i teškog putovanja prema oporavku.

Rener je prvog dana 2023. doživio tešku nesreću dok je ralicom čistio prilaz svojem domu u okolici Renoa. Šerif okruga Washoe, Darin Balaam, pojasnio je što se dogodilo u izjavi za medije. Ralica se počela kretati dok Renner nije bio za upravljačem. On je ozlijeđen dok se pokušavao vratiti u vozilo. Ozljede su bile po život opasne i glumac je helikopterom prebačen u lokalni medicinski centar koji, srećom, ima vrhunsku jedinicu za traume i intenzivno liječenje pa je intervencija bila brza i efikasna. Prošao je dvije operacije zbog tupe ozlijede prsnog koša te ortopedskih ozljeda.

image

Jeremy Renner kao Hawkeye

Supplied By Lmk/Ipa/Ipa/Profimedia/Supplied By Lmk/ipa/ipa/profimedia

Osim fotografije iz bolnice, Renner je podijelio i kratku snimku kojom mu fanovi čestitaju rođendan. Snimili su je polaznici The Base Chicago, organizacije koja kroz akademske i sportske programe pomaže djeci i mladima. Snimljeni su kako plešu na pozornici uz pjesmu 50 Centa "In Da Club" držeći u rukama znakove sa slovima kojima su ispisali "J Renner".

Glumcu, kojeg osim kao Clinta Bartona tj. Hawkeyea, svi pamte po brojnim sjajnim ulogama, poput onih u "Dolasku" te "Naredniku Jamesu" i "Gradu lopova" za koje je bio nominiran za Oscara, rođendan su čestitale i brojne kolege.

Chris Evans, s kojim je glumio u nekoliko Marvelovih hitova, napisao je: "Sretan rođendan jednom od najjačih tipova koje znam".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 09:10