U CRVENOM...

Prvo je najavila ponovno okupljanje popularnog benda, a sada se otkrilo da je slavna pjevačica u milijunskom minusu!

Loše poslovanje za slavnu mentoricu iz showa ‘X Factor‘ nastvalja se drugu godinu zaredom

Cheryl Tweedy

 Owen Humphreys/Pa Images/Profimedia/Owen Humphreys/pa Images/profimedia

Poslovni račun Cheryl Tweedy, piše Daily Mail, navodno je u minusu drugu godinu zaredom, premda je pjevačica najavila oporavak nakon što je pokrenula novu tvrtku sa svojim bivšim kolegicama iz benda Girls Aloud. Naime, nedavno objavljeni računi za CC Entertainment, tvrtku sa sjedištem u Londonu koju je osnovala Cheryl 2009. godine, pokazuju dugovanja u iznosu od 1,35 milijuna funti, unatoč njezinom nedavnom ponovnom pojavljivanju na pozornici West Enda. To je neznatno smanjenje duga u odnosu na brojke prijavljene prethodne godine, koje su pokazale da je tvrtka bila u minusu od 1,46 milijuna funti.

image

Girls Aloud

Splash/Profimedia/

Cheryl (40) poznata je i po svojem angažmanu sutkinje i mentorice u silno popularnom showu "X Factor", međutim s druge strane njezina pop karijera gotovo je zamrla posljednjih godina. Njezin posljednji singl "Let You", dosegao je 57. mjesto britanske top liste nakon objavljivanja 2019., dok je svoj posljednji album "Only Human" izdala prije gotovo deset godina, 2014. Od tada je odabrala alternativni put karijere na londonskoj pozornici. Pjevačica je prethodno glumila samu sebe u hollywoodskom filmu "What To Expect When You‘re Expecting" i imala je malu ulogu okrutne glazbene agentice u filmu iz 2020. "Four Kids And It". Također je sudjelovala kao sutkinja u BBC-jevom showu "The Greatest Dancer " 2019., međutim emisija nije bila dugog vijeka.

image

Cheryl Tweedy

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Nedavno je pak nagovijestila pop povratak pokretanjem nove tvrtke s bivšim kolegicama iz grupe Girls Aloud; Kimberley Walsh, Nicolom Adams i Nadine Coyle. "Let‘s Go Eskimo", firma nazvana po stihu iz njihova hita "Love Machine" pokrenuta je u rujnu kako bi se bavila financijskim prihodima benda koji se razišao 2013. Taj je potez naravno potaknuo nagađanja o mogućem povratku djevojaka, koje su se ponovno okupile prošlog listopada za nastup na dobrotvornom balu za bivšu kolegicu iz benda Sarah Harding.

Sarah je preminula u dobi od 39 godina 2021. nakon borbe s rakom dojke, a bend je kasnije organizirao "The Primrose Ball" kako bi prikupio novac za Christie NHS Foundation Trust i Cancer Research UK. U razgovoru za MailOnline u siječnju, Cheryl je otkrila da ju je gubitak potaknuo da nijedan dan ne uzima zdravo za gotovo te kako ju je to zbližio s Nicolom Roberts, Nadine Coyle i Kimberley Walsh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:18