PREKRŠILA PREDBRAČNI

Problematična supruga slavnog glumca ne želi iseliti iz njihova luksuznog doma: ‘Dao sam joj 1,45 milijuna i neće van‘

Glumac ima golem portfelj nekretnina, a može se pohvaliti I velikim kompleksom na plaži u Kaliforniji

Kevin Costner i Christine Baumgartner

 Tommaso Boddi/Getty Images/Profimedia/Tommaso Boddi/getty Images/profimedia

Holivudski glumac Kevin Costner podnio je dokumente na sudu u kojima traži da njegova supruga Christine Baumgartner napusti njegov dom, u skladu s njihovim predbračnim ugovorom, piše Daily Mail.

Slavni oskarovac rekao je da je, nakon što je Baumgartner podnijela zahtjev za razvod 1. svibnja, imala rok od 30 dana da se iseli iz kuće, izvijestio je TMZ u utorak nakon pregleda pravne dokumentacije. Costner je na sudu rekao kako vjeruje da je 49-godišnja Baumgartner ostala u kući kako bi ga nagovorila da ispuni "razne financijske zahtjeve" koje je ona postavila nakon njihova razlaza.

image

Christine Baumgartner, Kevin Costner i njihova djeca

Tony Michaels/roth Stock/Capital Pictures/Profimedia

Doduše, Costner je rekao da je on Baumgartner već osigurao 1,45 milijuna dolara predbračnim ugovorom, čime joj je omogućio dovoljno sredstava za pronalaženje novog mjesta stanovanja.

Zvijezda brojnih hit filmova, koja s Baumgartner ima troje djece, rekao je sudu da je spreman na daljnje ‘financijske angažmane‘ ako će to pomoći da ona napusti njegov dom. U sudskim dokumentima također stoji njegova izjava da je spreman plaćati 30 tisuća dolara mjesečno za uzdržavanje djeteta i najam kuće te je spreman platiti još 10 tisuća dolara za njezine troškove selidbe.

image

Costner i Christine devedesetih

Colin Max/abaca/Abaca Press/Profimedia

Naime, on je u sudskoj dokumentaciji izjavio da je jedini vlasnik triju obiteljskih kuća; i prema predbračnom ugovoru koji su potpisali kad su se vjenčali 2004., Baumgartner je pristala napustiti domove i preuzeti svoje vlasništvo u slučaju da se razvedu.

Inače, Costner ima golem portfelj nekretnina, pa se tako može pohvaliti i velikim kompleksom na plaži u kalifornijskoj Carpinteriji koji se procjenjuje na 145 milijuna dolara. Kuća je smještena na vrhu litice i ima pogled na ocean, ali zbog obiteljskih obveza i svoje kuće u Aspenu, nikada nije stigao preurediti mjesto.

image

Costnerovo imanje u Kaliforniji

No Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./Backgrid
image

Costnerovo imanje u Kaliforniji

No Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./Backgrid

Kompleks uključuje 150 kvadrata privatne plaže, okružene liticama, a glumac je na imanju sagradio rekreacijsku kuću koja je okružena vanjskim namještajem i suncobranima. Izvorno je parcela uključivala i teren za polo koji je Costner pretvorio u igralište za bejzbol. Kuća se također može pohvaliti pogledom na planine, nekoliko otoka kao i vlastitom stazom za jahanje.

image

Costnerovo imanje u Kaliforniji

No Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./Backgrid

Što se tiče kupovine tog posjeda, Costner ga je 2006. primijetio kada je ugledao znak za prodaju tijekom trčanja. Godinu kasnije, 2007., filmska zvijezda prodala je sedam jutara zemlje susjedu, ali je spojila svoje domove kako bi stvorila jedno veliko imanje.

Govoreći o njegovim nekretninama, Costner također posjeduje ranč u Aspenu, koji se prostire na 160 hektara i uključuje dva jezera. Imanje uključuje tri odvojene kuće s osam kupaonica i 12 spavaćih soba, s kapacitetom za čak 34 gosta. Također, Costner je krajem siječnja omogućio iznajmljivanje imanja, poznatog kao Dunbar Ranch, za 36 tisuća dolara po noći.

Baumgartner, koja je ranije radila kao model i dizajnerica torbica, podnijela je zahtjev za razvod od glumca 1. svibnja. Njihova veza započela je 1998., a zavjete su izmijenili na spomenutom ranču 2004. u Coloradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 20:36