ATRAKTIVNA MAYA

Preživjela je očev zatvor, a danas niže TV uspjehe: Seksi voditeljica o kojoj svi pričaju ponovno je zapalila mreže

Sada je odabrana i za voditeljicu dodjele BRIT nagrada 2024. uz još dvoje voditelja

TV voditeljica Maya Jama

 Instagram/Maya Jama/

Atraktivna TV voditeljica Maya Jama ne prestaje oduševljavati svojim izgledom, pa tako njezini obožavatelji nisu mogli sakriti oduševljenje kada se fotografirala u crnoj, kožnoj haljini bez naramenica.

28-godišnja voditeljica seksi fotografije podijelila je na svom Instagramu, a cijeli outfit upotpunila je punđom i decentnim nakitom. Na jednoj od fotografija sjedi na stolcu i prčka po mobitelu dok joj njezin tim nanosi besprijekornu šminku.

Voditeljica reality showa ‘Love Island‘, koji se ponovno vratio na male ekrane nakon tri godine stanke prouzrokovane pandemijom covida-19, sada je odabrana i za voditeljicu dodjele BRIT nagrada 2024. uz još dvoje voditelja, nakon što je Mo Gilligan (35) odstupio s te pozicije.

Voditeljica, koja više od godinu dana vodi zimsko i ljetno izdanje ‘Love Islanda‘, kao i spin-off ‘AfterSun‘, postala je vrlo popularna kod publike. Ona je zamijenila prethodnu voditeljicu Lauru Whitmore (38), a prethodno je vodila showove na BBC-u. TV zvijezda impresionirala je i svoje šefove na ITV-u reporterskom ulogom na crvenom tepihu na dodjeli glazbenih nagrada 2022., a njezina TV karijera nakon toga krenula je uzlaznom putanjom.

"Ona je trenutno najzgodnija voditeljica u Velikoj Britaniji i idealna je za ovaj voditeljski angažman. Šest smo godina gledali samostalne muške voditelje, stoga je vrijeme da promijenimo formulu i šuška se o novoj voditeljskoj postavi", otkrio je insajder britanskom The Sunu.

Kada bi Maya, koja je trenutno u vezi s reperom Stormzyjem, preuzela tu ulogu, bila bi prva ženska voditeljica nakon dugo godina, jer je zadnji put u toj ulozi bila tek Emma Willis 2017., koja je vodila dodjelu BRIT nagrada uz Dermota O‘Learyja.

Voditeljski posao ‘iz snova‘ zasluženi je vrhunac u karijeri zvijezde nakon što se kao tinejdžerica preselila u London iz rodnog Bristola kako bi ostvarila svoj san, bježeći od teškog odrastanja i slomljenog srca, da bi na kraju skupila lijepo bogatstvo od 2,5 milijuna funti.

U intervjuu za Marie Claire 2021., Maya je otkrila da odrastanje bez prisutnosti oca nije nešto zbog čega je ‘sjedila kod kuće i plakala‘. Njezin je tata proveo velik dio njezina djetinjstva u zatvoru i izvan njega zbog raznih kazni, no Maya je ispričala kako bi u svakoj tužnoj životnoj situaciji pokušala pronaći način da se našali i nabaci osmijeh na lice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:03