SRETNA GODIŠNJICA

Predviđali su im brz kraj i neugodan razvod, no 21 godinu kasnije i dalje se vole te slave veliku obljetnicu

Julia Roberts i Danny Moder proslavili su godišnjicu braka u kojem imaju troje djece. Glumica i snimatelj sretni su kao prvog dana

 Julia Roberts i Daniel Moder

 Kevin Dietsch/Getty Images/Profimedia/Kevin Dietsch/getty Images/profimedia

Svoj privatni život Julia Roberts (55) uspješno skriva već desetljećima, a jedna od rijetkih prilika kada na društvenim mrežama objavi nešto intimnije prirode je godišnjica njezina braka sa suprugom Dannyjem Moderom (53), koja pada na američki nacionalni praznik 4. srpnja, Dan nezavisnosti.

I svake godine je to neka fotografija njih dvoje bez datuma i gotovo bez komentara. Ove godine, primjerice, objavila je poprilično mutnu fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube i uz koju je napisala samo "21." i dodala hashtagove "#truelove", "#heckyeah" i "#fromhereonout."

Bračni par koji se upoznao na setu filma "Meksikanac" 2000. godine, tako je 21. put demantirao brojne zlobnike i zloguke proroke koji su tvrdili da njihova veza neće potrajati, da je on s glumačkom zvijezdom iz koristoljublja, da ih čeka ružan i skandalozan razvod.

Roberts su, osim što su joj predviđali katastrofu od veze, godinama nazivali razaračicom brakova. Kada su se upoznali, zgodni Daniel Moder, kažu vrhunski filmski snimatelj, bio je u braku s Verom Steimberg, vizažisticom i stručnjakinjom za make-up. Julia je bila u vezi s glumcem Benjaminom Brattom i svi su ih nazivali "savršenim parom".

Julia Roberts prije Modera nije imala previše sreće u ljubavi. Bila je kratko zaručena za glumca Kiefera Sutherlanda, no prekinuli su 1991. godine, samo nekoliko dana prije vjenčanja. Godine 1993. udala se za country pjevača Lylea Lovetta kojeg je upoznala tri tjedna ranije. Razišli su se 1995. godine. Glumicu su romantično povezivali i s Dylanom McDermottom, Matthewom Perryjem, Jasonom Patricom i Liamom Neesonom. S Benjaminom Brattom bila je u vezi četiri godine. Prekinuli su 2001., "prijateljski", premda su tabloidi pokušavali kraj "savršenog para" protumačiti njegovom ljubomorom zbog njezine fantastične karijere, dok se on nije mogao odlijepiti od B liste. A Moderov brak je ionako bio gotov i prije no što su se njih dvoje upoznali.

image

Julia i Danny 2021. na odmoru

Khap/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Khap/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Jednom prilikom, razgovarajući s Oprah Winfrey o početku njihove veze i tračevima o razaranju brakova, Roberts je rekla da je svjesna da je oduvijek bila laka meta. To je jedna od neželjenih posljedica slave.

- U mene je lako uprijeti prstom i reći: "Ona je to učinila". Svjesna sam toga i ne zamjeram ljudima... No, to jednostavno nije tako. - objasnila je te dodala kako je Danny "sam sredio svoj život i stvari", a isto tako je učinila i ona te nije bilo nikakvih repova prošlosti - Mislim da je to jedini razlog zbog kojeg smo se na kraju zaljubili jedno u drugo i zbog kojeg smo postali par.

Roberts i Moder vjenčali su se na njezinom golemom ranču u Taosu u Novom Meksiku, 4. srpnja 2002. Kako se tada pisalo, sve pripreme obavljene su u najvećoj tajnosti, a gosti su došli da bi s parom proslavili Dan nezavisnosti.

Dvije godine kasnije dobili su blizance Hazel i Phinnaeusa, a 2007. i sina Henryja.

image

Juila s djecom na odmoru 2021.

Khap/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Khap/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ona i suprug, iza kojeg je niz projekata bilo kao snimatelja ili direktora fotografije, više puta su surađivali tijekom godina, a Julia je jednom prilikom priznala da je poprilično napeta kada radi s Dannyjem. Razlog je u tome što ona uvijek želi da on o njoj misli sve najbolje.

- Više me zanima ono što on ima za reći, njegovo stajalište, nego bilo koga drugog. Sretni smo. Jednostavno se istinski volimo - rekla je glumica.

Njih dvoje s djecom danas žive na nekoliko adresa. Osim ranča u Taosu, obitelj ima dom u San Franciscu gdje jako vole boraviti. Mnogo vremena provode i u Los Angelesu, u Malibuu, a odmaraju se u svojoj vili na Havajima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 02:43