UDARILA SE U GLAVU

Poznata glumica pala niz stepenice i odmah odjurila u bolnicu: ‘Sjetila sam se Boba Sageta‘

Zvijezda "Očajnih kućanica" rekla je u nedavnom intervjuu da su ona i Saget bili prijatelji 35 godinA

Dana Delany

 Twitter

Glumica Dana Delany (65) kaže kako ju je nedavna smrt njezina prijatelja Boba Sageta potaknula da potraži liječničku pomoć nakon što je pala niz stepenice te zadobila ozljedu glave, piše Page Six.

Glumica je u petak na Twitteru podijelila svoju fotografiju s crnim podljevom ispod oka, napisavši ispod fotografije: "Trebate vidjeti drugog tipa". Tim se opisom našalila, aludirajući da se potukla s nekim.

Kasnije je u zasebnom tweetu zahvalila obožavateljima na brizi, objasnivši kako je došlo do zastrašujućeg pada.

“Pala sam niz neke željezne stepenice na glavu (potpuno trijezna!) i sve čega sam se mogla sjetiti bio je jadni Bob Saget”, napisala je te dodala: “Licem sam udarila u rukohvat. Bojala sam se da je nešto slomljeno, ali srećom, nije. Ljudi u hitnoj St. John's dobro su se pobrinuli za mene".

Naime, Bob Saget je umro prošlog mjeseca u hotelskoj sobi na Floridi, nekoliko sati nakon svog stand up showa.

Obdukcijom je kasnije utvrđeno kako je zvijezda "Pune kuće" umrla nakon što je slučajno pretrpjela "tešku traumu glave" tijekom očiglednog "pada" nakon kojeg nije posjetio liječnika.

image

Dana Delaney i Bob Saget

Ilya S. Savenok/Getty Images/Profimedia

Delany je glumila u filmu "For Hope" iz 1996., koji je napisao i režirao Saget.

Zvijezda "Očajnih kućanica" rekla je u nedavnom intervjuu da su ona i Saget bili prijatelji 35 godina te da ju je njegova smrt jako pogodila.

“Bob je bio nevjerojatna osoba i jako sam nesretna što ga sad ne mogu nazvati i reći mu koliko je glupo što je mrtav. Bob bi to isto smatrao apsurdnim", rekla je glumica za The Hollywood Reporter.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 11:34