MOLI ZA PRIVATNOST

Poznata glumica kaje se zbog afere s oženjenim muškarcem, prijeti joj zabrana pristupa: ‘Lizala sam mu g*zicu!‘

Taryn Manning podijelila je detalje na Instagramu, a sada se kaje zbog objave, ali ne i zbog toga kako je voljela

Taryn Manning

 Gilbertflores@broadimage/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Gilbertflores@broadimage/mega/the Mega Agency/profimedia

Glumica Taryn Manning (44) progovorila je o bizarnom videu koji je postavila na društvene mreže, a u videu tvrdi da se viđala s oženjenim muškarcem, zbog čega njegova supruga traži zabranu prilaska.

U ponedjeljak je glumica, zvijezda serije „Orange Is the New Black”, na Instagramu podijelila objavu vezanu za video.

„Tijekom proteklih nekoliko dana, imala sam malo vremena razmisliti o situaciji. Bila sam duboko povrijeđena i nosila sam se s time javno, a trebala sam se s time nositi privatno uz podršku mojih bliskih prijatelja i obitelji”, napisala je.

Objasnila je i kako osjeća puno krivnje nakon što je razotkrila svoju romantičnu situaciju, a čak je razmišljala da kaže da je situacija lažna, ali ipak je odlučila priznati istinu svojim obožavateljima.

„Započela sam vezu s nekim tko je bio oženjen i rekao mi je da će ostaviti svoju ženu. Na kraju sam shvatila da to nije moguće”, napisala je dalje.

Smatra za sebe da je etična i ljubazna osoba, pa zna da je bila u krivu što je viđala oženjenog muškarca, ali srce nas vuče da činimo lude stvari, tvrdi. Ispričala se što je cijelu situaciju iznijela u javnost, ali ne i za to kako je voljela.

„Nadam se da ću pronaći nekoga tko će me paziti onako kako ga ja obožavam. Zdravu ljubav. Ljubav koja nije toliko slijepa da postanem netko tko nisam. Ovo je bila velika lekcija za mene. Nakon ovog svega, tražim sve da poštuju moju privatnost tako da mogu zacijeliti i ozdraviti svoje srce”, završila je glumica osvrt na situaciju.

Ovu poruku podijelila je nakon videa na kojem je priznala svoju aferu s oženjenim muškarcem, kao i detalje te afere, primjerice da mu je često lizala stražnjicu.

„Svake večeri, pa, otprilike tri noći za redom... Lizala sam mu guzicu jer mu se to sviđalo, a meni nije smetalo! Je li to čudno? To je ono što demoni rade”, rekla je Manning. Nakon toga je navela da su se ona i neidentificirani muškarac odvezli do Newport plaže da bi mu ona kupila brod jer je bila jako zaljubljena u njega.

„Donijela sam gotovinu da uplatim predujam. Kao da sam ga stvarno voljela”, opisala je.

Spomenula je i suprugu muškarca u kojeg je bila zaljubljena. Supruga „ne podnosi” Manning i nazvala ju je „luđakinjom” umjesto da je oboje prozvala zbog afere. Također, prijetila joj je da će dobiti zabranu prilaska, a Manning je prijetila da će je strpati u zatvor.

„U svakom slučaju, tjednima sam lizala guzicu tvog muškarca jer on to jako voli i ja mu to radim, a on dođe k meni i to se dogodi”, poručila je u videu supruzi svog bivšeg ljubavnika.

U drugom videu rekla je da neće više lagati o tome i da se ne boji supruge, pa je zaključila da bi se supruga trebala bojati nje.

Manning je ranije bila zaručena s Anne Cline, ali su prekinule tri mjeseca nakon zaruka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:30