‘EMILIJA POPADIĆ‘

Poznata glumica iz ‘Boljeg života‘ snimljena u eko-akciji, stala ispred kamiona koji voze otpad

Na snimci objavljenoj na Twitteru, glumica je ponosno stala ispred kamiona ne dopuštajući mu da obavi zadatak.
Svetlana Bojković
 Twitter

Poznata srpska glumica Svetlana Bojković, našim gledateljima najpoznatija po ulozi Emilije Popadić u seriji 'Bolji život', danas je vlastitim tijelom sprečavala kamione da na području Bare Reve u okolini Beograda ostavljaju građevinski otpad, prenosi portal nova.rs.

Ona se pridružila građanima koji već nekoliko dana sprečavaju kamione koji na toj lokaciji ostavljaju građevinski otpad.

Na snimci objavljenoj na Twitteru, glumica je ponosno stala ispred kamiona ne dopuštajući mu da obavi zadatak.

Bara Reva, nekada poznata oaza prirode, postala je oaza otpada. Divlje odlagalište na lijevoj obali Dunava prijeti da preraste u ekološku katastrofu, zbog čega su mještani koji žive u blizini Bare Reva krenuli u prosvjedne šetnje kako bi obranili prirodu i svoje zdravlje.

Građani koji prosvjeduju zbog istovara građevinskog otpada na Bari Revi, vreće tog istog otpada odnijeli su i pred Skupštinu grada Beograda.

Iz beogradski ureda za zaštitu životne sredine poručuju kako je riječ tek o privremenoj lokaciji za odlaganje zemlje iz iskopa i građevinski otpad. Uvjeravaju da taj otpad nije opasan, no nemaju pisanog dokaza za to.

image
Svetlana Bojković
Tomislav Kristo/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:20