LAŽNA DIPLOMA

Polugole slike, skupa putovanja i Gucci posteljina: Lažna zubarica Snežana ‘uljepšavala‘ žene pa završila u zatvoru

Naknadnim provjeravama za njezinu diplomu Medicinskog fakulteta utvrđeno je da je falsificirana

Snežana Stević

 Facebook/

Snežana Stević (48) vlasnica je salona ljepote ‘BV Dental Estetic‘, koja je završila iza rešetaka zbog sumnje da se bavila nadriljekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u spomenutom salonu. Na društvenim se mrežama često hvalila svojim luksuznim životom, a srpski Blic doznaje da je osumnjičena lažna zubarica redovito odlazila i u Dubai.

Često je na društvenim mrežama objavljivala fotografije iz luksuznih hotela, apartmana, ali i s raznih putovanja. Blic je doznao da je imala još jedna salon ljepote u Novom Beogradu.

Osumnjičena Snežana je s navodno stečenim zvanjem ‘doktorica stomatologije‘ i izdanom diplomom Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Prištini radila u svojoj stomatološkoj ordinaciji, a nakon što je podnesena krivična prijava, određeno jo jje zadržavanje od 48 sati.

image

Snežana Stević

Facebook/

Svoje je usluge mjesecima oglašavala na internetu, a nerijetko je davala i popuste kako bi privukla nove klijente. Tako se, piše Blic, i dalje može kupiti voucher za jedan od njezinih tretmana, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filerom koji je oglašavala za 8000 dinara. Nudila je i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5500 dinara, iako je vrijednost spomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara.

Naknadnim provjeravama za njezinu diplomu Medicinskog fakulteta utvrđeno je da je falsificirana te da se osumnjičena registrirala u Agenciji za privredne registre kao S.S. PR, Opća ordinacija dentalne medicine ‘BV dental estetic‘ s registriranom djelatnošću ‘stomatološka praksa‘ te se bavila navedenim uslugama bez adekvatnog zvanja i stručne spreme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:10