BLUD U VENECIJI

Policija istražuje besramne Kanyea i Biancu: Zbog navodnog oralnog seksa ispitan vozač broda

Američki reper (46) viđen je kako spuštenih hlača sjedi na stražnjem sjedalu dok mu je Australka (28) spustila glavu u krilo

Kanye West i Bianca Censori u Veneciji

 Profimedia/

Policija istražuje slavni par Kanyea Westa i njegovu suprugu Biancu Censori nakon što ih je kamera uhvatila u kompromitirajućem položaju tijekom njihova odmora u Italiji. Naime, tijekom romantičnog odmora u Veneciji West je viđen gole stražnjice na brodu, dok je Bianca klečala ispred njega.

Na drugim objavljenim fotografijama, 46-godišnji američki reper viđen je kako spuštenih hlača sjedi na stražnjem sjedalu dok mu je 28-godišnja Australka spustila glavu u krilo. Činilo se da su se stvari zahuktale kada se Censori nalaktila na njegova koljena, a on je zatim viđen kako joj drži glavu dok su plovili.

image

Kanye West viđen gole stražnjice u Veneciji

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Kanye West i Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Kim Kardashian i Bianca

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/

Također se stječe dojam da im uopće ne smeta hoće li ih netko primijetiti, s obzirom na to da su bili okruženi drugim plovilima koji su bili ispunjeni turistima, od kojih su svi imali savršen pogled na par tijekom njihove ljubavne seanse.

image

Kanye West i Bianca Censori nedolično se ponašali u Veneciji

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Daily Mail ekskluzivno otkriva da je tamošnja policija identificirala vozača s kojim su bili u vozilu te se očekuje da će u sljedećih nekoliko dana on biti ispitan kako bi se ustvrdilo što je točno vidio na plovilu. Policija također traži fotografe da predaju fotografije koje su obišle svijet.

image

Kanye West i Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Postoje standardi vezani uz pristojno ponašanje u javnosti kojih se moraju pridržavati i turisti i lokalno stanovništvo, a svako kršenje istog strogo se kažnjava. Fotografije Westa sa spuštenim hlačama dok se voze u vodenom taksiju lagunom obišle su cijeli svijet. Mogli ste jasno vidjeti njegove dopola spuštene hlače i primili smo pritužbe od ljudi koji su tome svjedočili. Sada smo uspjeli identificirati vozača vodenog taksija te ćemo i njega ispitati što je vidio. Fotografije jasno pokazuju par tijekom intimnog čina i ako lokalni tužitelj odluči podići optužnicu tada ćemo obavijestiti par, najvjerojatnije putem relevantnih veleposlanstava. Prekršaj koji se istražuje radnja je koja je protivna pristojnom ponašanju u javnosti te je kažnjiv", rekao je izvor iz venecijanske policije.

Venecijanski dužnosnici također su izrazili svoj bijes zbog njihova skandaloznog ponašanja u javnosti. To ne čudi s obzirom na to da grad izdaje novčane kazne za prekršaje poput plivanja u kanalima, piknika na otvorenom i izvaljivanja na stepenicama javnih zgrada.

"Bez imalo sumnje ono što smo vidjeli od ovog para predstavlja nedostatak poštovanja prema Veneciji, koja je najčarobniji grad na svijetu", rekla je Elisabetta Pesce, vijećnica za javnu sigurnost u Veneciji, za Daily Mail.

"Mjesečni sastanak o javnoj sigurnosti je neizbježan i na njemu će se raspravljati o ovakvom ponašanju. Venecija je poznata kao jedan od najljepših gradova na svijetu i očekujemo od turista da zadrže respektabilnu razinu pristojnosti prilikom posjeta. Ovakvo ponašanje u javnosti nije ono što mi ili milijuni turista koji ovdje dolaze svake godine želimo vidjeti. Nadamo se da će tužitelj izreći novčanu kaznu, nakon toga će par dobro razmisliti o svom ponašanju ako se u budućnosti vrate u Veneciju", rekao je izvor blizak gradonačelniku Luigiju Brugnaru.

Glasnogovornik tvrtke Venezia Turismo Motascafi, koja je vlasnik plovila na kojem je par bio, rekao je da ‘nisu bili u potpunosti svjesni incidenta‘. Dodali su i da bi slavni par bio izbačen s broda da je vozač primijetio njihovo nedolično ponašanje.

"Vozač je morao paziti na promet i nije vidio te opscenosti. Da ih je vidio, odmah bi ih iskrcao i prijavio prekršitelje nadležnima", dodao je.

Talijanska tvrtka za iznajmljivanje primijetila je da je ‘treća osoba u vodenom taksiju‘, koja se vozila s reperom i njegovom ‘suprugom‘, zapriječila kapetanu pogled na stražnji dio broda. Zatim su zabranili paru korištenje njihovih brodova u budućnosti.

"U potpunosti se ograđujemo od ovakvih radnji i ponašanja. Gospodin West i njegova supruga sigurno više neće biti dobrodošli na brodove u našem vlasništvu", izjavili su.

Ova zabrana nije prva u posljednje vrijeme, s obzirom na to da je Bianca nedavno izazvala polemike u Italiji zbog svog modnog izričaja. Naime, prošlog su se mjeseca Talijani požalili policiji da je 28-godišnjakinja u javnosti hodala ‘praktički gola‘.

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Uspjela je izbjeći novčanu kaznu za to, ali ako budu osuđeni za nepristojno ponašanje u javnosti, mogla bi se suočiti s novčanom kaznom u iznosu od 5.000 do 10.000 eura.

Reper i modni dizajner, za kojeg se vjeruje da stoji iza svih kontroverznih izdanja Biance Censori, i njegova nova muza prvi su put romantično povezani u siječnju 2023., samo nekoliko mjeseci nakon što je okončan njegov razvod od reality zvijezde Kim Kardashian.

image

Kim Kardashian Kanye West

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Par se vjenčao na privatnoj ceremoniji na Beverly Hillsu u siječnju, otprilike dva mjeseca nakon što je okončan reperov razvod. Međutim, dovodi se u pitanje zakonitost te bračne zajednice jer nisu predali vjenčani list.

Kardashian je podnijela zahtjev za razvod u veljači 2021. nakon šest godina braka. Tijekom njihova odnosa, West ju je često nazivao svojom ‘muzom‘ te je uvelike utjecao na njezin modni izričaj. Bivši par ima četvero djece - kćer North (10), sina Sainta (7), kćer Chicago (5) i sina Psalma (4).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:47