POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Pjevačica izgubila 38 kilograma, ali tvrdi da nije ni taknula Ozempic: ‘Transformacija je šokantna‘

Reality zvijezda je ranije hvalila lijek i branila one koji su se suočavali s kritikama zbog korištenja: ‘Vježbanje je dosadno‘

Kelly Osbourne

 Profimedia/

Usprkos brojnim nagađanjima nakon što je izgubila 38 kilograma nakon rođenja svog prvog djeteta, Kelly Osbourne negira da je uzimala Ozempic.

U novom intervjuu koji je prenio NY Post, 39-godišnja Kelly kaže da za mršavljenje nije koristila lijekove za liječenje dijabetesa tipa 2, nakon što su ona i dečko Sid Wilson dobili sina Sidneyja u studenom 2022. godine.

S druge strane, njena majka, Sharon Osbourne, otvoreno je govorila o korištenju Ozempica, za koji je rekla da joj je pomogao izgubiti oko 20 kilograma. U studenom 2023. u intervjuu za Daily Mail, bivša voditeljica emisije “The Talk” kasnije je otkrila da ima tek oko 50 kila i da se više nije mogla udebljati, iako je prestala koristiti Ozempic u travnju 2023. godine.

U siječnju je Sharon objasnila da nije požalila što je uzela Ozempic unatoč tome što je smršavjela više nego što je namjeravala.

- Ne žalim zbog toga - rekla je tijekom gostovanja u britanskom talk showu "Loose Women".

- Injekcije koje sam primala su djelovale, ali sada se hrana uopće "ne prima na mene" - tvrdi 71-godišnja Sharon.

Što se tiče Kelly, ističe da je imala "gestacijski dijabetes" i da je morala izgubiti težinu koju je dobila tijekom trudnoće. Također, kaže da je bila izložena riziku od dijabetesa, što nimalo nije htjela. Tvrdi da je izbacila šećer i ugljikohidrate i zahvaljujući tome brzo smršavjela.

Tijekom intervjua za Extra, kći legendarnog Ozzyja Osbournea je govorila o podvrgavanju zahvatu koji kombinira metode "EmFace" i "EmSculpt Neo" za konturiranje njezina lica te zatezanje i toniranje tijela.

- Stvarno sam htjela zategnuti kožu oko vrata i ispod brade - rekao je Osbourne nakon što je primijetila da je nakon poroda dobila puno strija, a i koža joj je, kako kaže, "izgubila elastičnost". Inače, EmFace i EmSculpt Neo su nekirurški zahvati koji se izvode u liječničkoj ordinaciji i ne zahtijevaju vrijeme za oporavak.

- Ovo je uređaj koji tijelo stimulira na način kao da radite 20 tisuća trbušnjaka ili čučnjeva, tako da doslovno steže mišiće - rekao je liječnik slavne Kelly, Glynis Ablon, o EmSculptu Neo. Istaknuo je da je to kao i "joga, ali za lice".

Iako je Kelly opovrgnula tvrdnje da je uzimala Ozempic, reality zvijezda je ranije hvalila lijek i branila one koji su se suočavali s kritikama zbog korištenja.

- Mislim da je nevjerojatan, rekla je Osbourne za E! u siječnju.

- Postoji milijun načina za mršavljenje. Zašto to ne učiniti kroz nešto što nije tako dosadno kao vježbanje? - upitala je.

- Ljudi kojimrze taj pristup su osobe koje to potajno rade ili su ljutiti što si to ne mogu priuštiti. Nažalost, trenutno je to nešto što je vrlo skupo, ali na kraju neće biti jer zapravo djeluje - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:54