ZATRAŽIO POMOĆ

Pete Davidson završio na rehabilitaciji: Ima problema zbog graničnog poremećaja ličnosti i PTSP-a

Komičar je imao 7 godina kada je izgubio oca vatrogasca Scotta u terorističkim napadima 11. rujna

Pete Davidson

 Jeff Bottari/Getty Images/Profimedia/Jeff Bottari/getty Images/profimedia

Pete Davidson je na rehabilitaciji zbog problema s graničnim poremećajem ličnosti i PTSP-a, kažu izvori za Page Six. Kako navode, zvijezda "Saturday Night Livea" liječi se u istoj ustanovi u Pennsylvaniji u kojoj je njegov bliski prijatelj John Mulaney zatražio pomoć zbog problema s alkoholom i drogama.

"Pete redovito ide na rehabilitaciju radi prilagođavanja i psihičkog odmora", otkrio je bliski Davidsonov prijatelj. Ta vijest dolazi tjednima nakon što se američki komičar bio prisiljen ispričati voditeljici dobrotvorne udruge za životinje PETA jer je ostavio psovku na njezinoj telefonskoj sekretarici. Ovaj je mjesec također optužen za neopreznu vožnju nakon što je svojim automobilom udario u kuću na Beverly Hillsu.

"Svatko tko poznaje Petea zna da će on uvijek potražiti pomoć kad zna da mu je potrebna. Ima puno ljudi koji ga vole, podržavaju i ponosni su na njega", dodao je neimenovani izvor za Page Six. Prijatelj kaže i da komičar, koji je imao samo 7 godina kada je izgubio oca vatrogasca Scotta u terorističkim napadima 11. rujna, "uzima zasluženi odmor kako bi se mogao usredotočiti na sebe i naučiti se bolje nositi sa svojim problemima s PTSP-om."

image

Pete Davidson i Chase Sui Wonders

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Davidson (29) bio je za volanom Mercedesa kada je sa svojom djevojkom Chase Sui Wonders imao nesreću u ožujku. Policijski izvori rekli su za TMZ da ne vjeruju da su droga ili alkohol bili faktor u nesreći, a Davidson nije uhićen. Još uvijek nije jasno kako je Pete izgubio kontrolu, ali izvori kažu da je preskočio rubnik i izbio hidrant prije nego što je udario u zid kuće. Nitko nije ozlijeđen. TMZ je izvijestio da optužba za nesavjesnu vožnju može dovesti do kazne do 90 dana zatvora, novčane kazne od 1000 dolara i gubitka bodova na vozačkoj dozvoli.

image

Pete Davidson

Roy Rochlin/Getty Images/Profimedia/Roy Rochlin/getty Images/profimedia

Ovo nije prvi put da je Davidson bio prisiljen odstupiti kako bi se usredotočio na svoje mentalno zdravlje. Osim što mu je dijagnosticirana Crohnova bolest i granični poremećaj ličnosti (BPD), zvijezda se borila i sa zlouporabom droga te je već dva puta bila na odvikavanju. Govoreći o svojoj dijagnozi, Davidson je rekao glumici Glenn Close u intervjuu za Variety: "Prije nekoliko godina dijagnosticiran mi je BPD. Cijelo sam vrijeme bio tako zbunjen i samo sam mislio da nešto nije u redu, a nisam znao kako se nositi s tim. Onda, kad ti netko konačno kaže, osjećaš se da je težina svijeta skinuta s tvojih ramena. Osjećaš se puno bolje."

image

Pete Davidson i Kim Kardashian

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Na rehabilitaciju je otišao 2017., a zatim ponovno 2019., kada je otišao u centar za liječenje Sierra Tucson u Arizoni. U prosincu 2018. Davidson je izazvao zdravstvenu provjeru njujorške policije nakon što je na internetu govorio o samoubojstvu. U intervjuu s radijskim voditeljem Charlemagne Tha Godom u veljači 2020. govorio je o tome kako se nosi s depresijom i suicidalnim mislima.

"Uvijek sam depresivan, cijelo vrijeme. Moram se neprestano izvlačiti iz toga", priznao je. Davidson koji je nedavno glumio u Peacockovoj seriji "Bupkis", imao je niz medijski vrlo atraktivnih romansi, od one s Ariane Grande i Kate Beckinsale do veze s glumicom iz "Bridgertona" Phoebe Dynevor. S Kim Kardashian bio je devet mjeseci prije nego što su se razišli u kolovozu, a on započeo romansu s Wonders.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:23