SEKSI OMAR

Pad ‘najljepšeg Arapina‘: Htjeli su ga linčovati, protjerali su ga iz zemlje, a sada se rugaju njegovoj supruzi

Zgodni Arapin Omar Borkan Al Gala manekenstvom se počeo baviti s 18 godina

Omar Borkan Al Gala

 Instagram/Omar Borkan Al Gala/

Omar Borkan Al Gala irački je model, glumac i fotograf koji je postao planetarno popularan 2013. i to zbog neobičnog skandala. Zbog svoje očaravajuće ljepote bio je protjeran iz Saudijske Arabije. Incident se dogodio prije 10 godina tijekom jednog festivala na kojemu je s dvojicom kolega radio na promotivnom štandu.

"Neke djevojke su me prepoznale zbog angažmana koje sam imao kao model i okupirale su moj štand tražeći autograme i fotografije. Međutim, mještanima se to nije svidjelo, posebno nadležnim organima, te su došli i ljubazno me zamolili da napustim festival", rekao je u davnom intervjuu, prenosi Kurir. Rekli su mu i da se boje da će se gošće manifestacije zaljubiti u njega.

Kasnije je delegacija Saudijske Arabije objavila priopćenje u kojem je pojasnila da od Borkana nikada nisu tražili da napusti zemlju, već samo festival, jer u njihovoj zemlji vrijedi pravilo da žene ne komuniciraju s muškarcima koji im nisu obitelj. Također su naveli da je Al Gala izvodio ‘nepristojne‘ plesove na događaju.

Međutim, vijest se već proširila svijetom, a on je neslužbeno dobio titulu ‘najljepšeg Arapina na svijetu‘.

Inače, zgodni Arapin manekenstvom se počeo baviti s 18 godina, predstavljao je brend ‘Samsung‘ te nosio brojne modne revije. Godine 2015. vjenčao se s modnom dizajnericom iz Jordana Yasmin Oweidom, a svoju su vezu cijelo vrijeme držali u tajnosti. Godinu dana nakon vjenčanja par je dobio i sina. Njegovim brojnim obožavateljicama nije se baš svidjela vijest da je zauzet pa su mu često na društvenim mrežama komentirale da ona nije za njega jer djeluje ‘muškobanjasto‘.

Međutim, par se 2018. razveo, a kao glavni razlog naveli su razdvojenost, iako se nitko nije oglašavao povodom te teme. Omar je nastavio svoj ljubavni život držati daleko od očiju javnosti te se posvetio karijeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 21:44