NE VIDI PROBLEM?!

OnlyFans zvijezda ne prestaje šokirati: ‘Da, moj 4-godišnji sin pije kavu, a i navikao je na dim i miris marihuane‘

Zanimljivo je kako Amber Rose ne taji ništa od svoje djece, uključujući svoje prošle i sadašnje životne odluke i karijerne pravce

Amber Rose

 Screenshot/youtube/

Amber Rose i njezin sin predškolske dobi zajedno uživaju u šalici kave, i to "svako jutro", piše Page Six.

- Slash ima četiri godine. Ujutro stalno pije kavu - objasnila je 40-godišnja manekenka i OnlyFans zvijezda nonšalantno voditelju podcasta "No Jumper" Adamu22, kojem se pridružila i njegova supruga, porno zvijezda Lena the Plug.

image

Amber Rose

The Hollywood Jr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Moja djeca i ja sjedimo, pijemo kavu i razgovaramo svako jutro - nastavila je Rose, koja Slasha ima s 40 godina mlađim dečkom Cher, Alexanderom "AE" Edwardsom, a 10-godišnjeg sina Sebastiana "Basha" s reperom Wizom Khalifom.

Iako su voditelji bili blago šokirani, ona je ponovila: "Jednu šalicu". Na negodovanje Lene i njezina supruga, Rose je rekla kako to "uopće nije važno i da nije bitno".

Poznata OnlyFans senzacija nastavila je uvjeravati dvojac, koji ima 3-godišnju kćer Parker, da će i ona biti dobro ako popije šalicu kave.

- Ne želim to tako reći, i poticati vašu kći na ekstra luda sr****, ali bit će u redu - rekla je Rose, dodajući da se Slash često probudi i traži "kavu i doručak". Nadalje, tvrdila je kako malo kofeina nije loše za dijete.

image

Amber, Sebastian i Slash

Coleman-rayner/Coleman-rayner/Profimedia/Coleman-rayner/coleman-rayner/profimedia

Voditelji su bili već dovoljno šokirani tom izjavom, ali Rose tu nije stala. Izjavila je i kako je Bash odrastao uz miris marihuane jer je njegov otac stalno pušio.

- Wiz mu ne bi puhnuo dim u lice ili nešto slično, ali je Bash stalno bio u blizini dok je njegov otac pušio - podijelila je. Nastavila je kako je Bash "desenzibiliziran" jer je od svoje druge godine stalno bio izložen marihuani.

Zanimljivo je kako Amber Rose ne taji ništa od svoje djece, uključujući svoje prošle i sadašnje životne odluke i karijerne pravce.

U veljači je otkrila da je već "imala veliki razgovor" sa svojim najstarijim o svom radu na OnlyFansu i svom prethodnom poslu striptizete.

- Kad su žene u pitanju, moraš im dopustiti da rade ono što trebaju kako bi uzdržavale svoje obitelji - objasnila je tada svom sinu prirodu svog posla i nastavila kako "mama mora zarađivati" kako bi mu priuštila "lijepu školu" i zabavne odmore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 05:32