REGIONALNI HIT

Ona ima spot na prvom mjestu hrvatskog trendinga: Znate li o kojoj se pjevačici radi?

Prva je na YouTube trendingu s pjesmom ‘Čini‘, a nedavno je sudjelovala na Beoviziji

Breskvica u spotu za Čini

 Screenshot/YouTube/ Generacija Zed/

Na vrhu hrvatskog YouTube trendinga trenutno je Anđela Ignjatović (22), poznatija kao Breskvica, sa svojom novom pjesmom „Čini”. Pjesma je u deset dana od objave skupila 2,8 milijuna pregleda, preko 37 tisuća lajkova i brojne komentare.

„Još ovog turbo folka iz 2000-ih, nikad dosta!”, „ Sviđa mi se što zna zapalit‘ spot bez puno golotinje, a o pjesmi, naravno, ni jedne loše riječi. Svaka čast, Breskvice”, „Sve skockano kako treba, i emotivno i vatreno, nježno i seksi, muzika jaka, odlična, mene ne podsjeća ni na jednu pjesmu i zato mi je super, bravo, djevojčice”, glasili su neki od komentara.

Podsjećamo, ranije se Breskvica natjecala na Beoviziji, srpskom izboru za pjesmu Eurovizije, gdje je nastupala s pjesmom „Gnezdo orlovo”. Pobjedu je odnijela Teya Dora s pjesmom „Ramonda”, a brojni u Srbiji bili su nezadovoljni što Breskvica nije pobijedila, pa su čak obožavatelji najavili prosvjed za 9. ožujka, a došlo je 50-ak ljudi, prenosi Mondo. Breskvica je završila druga jer su presudili bodovi žirija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:04