ŽELI GA UPOZNATI

‘On ili ja?‘ Aleksandar Vučić na TikToku objavio video sa svojim dvojnikom iz Hrvatske, sličnost je frapantna...

Ovaj se mladić iz Hrvatske oblači poput Vučića, nosi naočale, ima njegovu frizuru i na društvenim mrežama imitira njegov glas

Aleksandar Vučić i njegov dvojnik

 Screenshot TikTok

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je otvorio TikTok profil, gdje ga je već zapratilo više od 20 tisuća ljudi. Međutim, njegov posljednji video osvojio je cijelu regiju.

Vučić se, naime, snimio sa svojim ‘dvojnikom‘ iz Hrvatske koji se na društvenim mrežama predstavlja pod nadimkom ‘dnevna.doza.predsednika‘.

Ovaj se mladić iz Hrvatske oblači poput Vučića, nosi naočale, ima njegovu frizuru i na društvenim mrežama imitira glas Aleksandra Vučića. Zbog toga je stekao veliku popularnost te mnogi smatraju da je njihova sličnost nevjerojatna.

Predsjednik Srbije tako je na svom TikTok profilu objavio snimku razgovora sa svojim dvojnikom pod nazivom ‘On ili ja‘.

"Dragi Aleksandre, prije svega, želio bih ti čestitati na profilu koji si otvorio na ovoj društvenoj mreži TikTok", poručio mu je dvojnik, a Vučić mu je odgovorio na ‘dobrodošlicu‘.

"Dragi predsjedniče, hvala Vam na lijepim željama", rekao je i poručio mu da ‘ako mu nešto ne bude jasno oko nekih stvari na ovoj društvenoj mreži neka mu se slobodno obrati‘.

"Posebno mi je nevjerojatna frizura, naočale, kompletan outfit", poručio mu je Vučić.

Dvojnik je zatim uputio jednu molbu predsjedniku Srbije.

"Također, mogao bih te zamoliti ako bi imao neke live videe nekada da me pozoveš kao gosta", zamolio ga je, na što je ovaj imao spreman odgovor: "Želio bih što prije upoznati predsjednika Srbije."

Na kraju videa jedan su drugome poželjeli sve najbolje uz poruku "Živi bili, živjela Srbija", a njihovi pratitelji nadaju se da će objaviti i drugi dio videa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 13:39