NOVI ALBUM

Obožavatelji konačno shvatili o čemu je ova pjesma Taylor Swift?: Pomogao im je i njen dečko

Popularna ‘Eras‘ turneja nastavlja se 9. svibnja u Parizu, a mogao bi joj se pridružiti i on

Taylor Swift

 David Gray/Afp

Taylor Swift na svom novom albumu "The Tortured Poet’s Department" spominje svoje bivše ljubavnike, Joea Alwyna i Mattyja Healyja, no nakon poomnog slušanja njenog najnovijeg izdanja - čini se da pjeva i o svom sadašnjem dečku, zvijezdi NFL-a, Travisu Kelceu.

image

Taylor Swift i Travis Kelce

Patrick T. Fallon/Afp

Naime, slavna Taylor odaje počast Travisu Kelceu (34) pjesmom “So High School”, a spomenuta pjesma se ovim stihovima referira na Kelceovu sportsku karijeru:

“I feel like laughin’ in the middle of practice/To that impression you did of your dad again”

Kelce je poznat po oponašanju svog oca, Eda, u svom podcastu "New Heights", a obožavatelji slavnog para odmah su shvatili referencu u pjesmi. Sada je zvijezda Kansas City Chiefsa naizgled potvrdila da pjesma govori o njemu tako što je objavio stari isječak oponašanja svog oca na X-u samo nekoliko sati nakon objave pjesme.

Prije Kelceove očite potvrde, pomahnitali obožavatelji proveli su petak ujutro nagađajući na društvenim mrežama da je "So High School" doista o njemu, a međuvremenu su se pojavile glasine da bi se Kelce mogao pridružiti Swift na putu kada nastavi s europskom turnejom sljedećeg mjeseca. Podsjećamo, popularna "Eras" turneja nastavlja se 9. svibnja u Parizu, prenosi New York Post.

image

Taylor Swift

Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Podsjetimo, ovaj sportaš i Taylor upoznali su se nekoliko tjedana prije nego što se ona prvi puta pojavila na njegovoj utakmici u rujnu prošle godine. Nakon što je posjetila još nekoliko utakmica sa svojim slavnim prijateljima, Taylor i Travis su sljedećeg mjeseca objavili vijest o svojoj vezi kada su fotografirani kako se drže za ruke u New Yorku, a sve ostalo je povijest.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 22:51