TEŠKE OPTUŽBE

OBITELJSKA DRAMA BOKSAČKE LEGENDE Njegovi roditelji mu premlaćivali ženu?

 Instagram

Slavni boksački šampion Amir Khan i njegova supruga Faryal trenutačno se nalaze usred velike obiteljske drame, piše Daily Mail.

Naime, Faryal je o neslaganju sa svekrvom odlučila javno progovoriti pa tako tvrdi da Amirova majka od nje traži da bude rob njezinom sinu te da joj prijeti rastavom.

Iako se boksač o njihovom sukobu prvo nije oglašavao, sada ih je zamolio da prestanu s bacanjem ljage na njegovo ime i javnim prepucavanjima. Naime, Faryal tvrdi da je Amirova majka fizički i psihički zlostavlja zadnje tri godine te da je ponajviše smeta što se ne odijeva prema islamskim običajima već nosi poprilično oskudnu odjeću.

Tvrdi da je zbog toga naziva lošom muslimankom i da ju je izrezala s obiteljskih fotografija.

- Govorila mi je da sam plastična i da nalikujem Michaelu Jacksonu - govori Faryal.

Kako bi joj se osvetila za njezino maltretiranje, Faryal je na društvenim mrežama objavila fotografiju njihovog drugog sina Haroona kako pijan i gol leži na krevetu.

To je bila kap koja je za Amira prelila čašu te je nakon objave te fotografije boksač zamolio svoju suprugu i roditelje da prestanu blatiti jedni druge u javnosti.

- Ispričavam se svima zbog fotografije i objava moje žene. S jedne strane sam ja koji dajem sve od sebe u svom poslu i pomažem siromašnima na dobrotvornim večerama, a s druge strane moja obitelj koje uništava moje ime. Nije mi bila namjera uključiti se u ovo. Nije ovo nikakav reality show - poručio je Amir.

Dodao je samo da je njihovo djetinjasto ponašanje prešlo svaku mjeru te da mu je dosta svega.

- Nisam sretan što je ovo sve izašlo u javnost jer ovo je privatna stvar. Bio sam podrška svojoj ženi zato što je bila u pravu. Vidio sam kako se moja obitelj odnosila prema njoj i to nije bilo pošteno. Bio sam strpljiv i šutio sam, ali Faryal mi je rekla da to više ne može podnijeti te da će morati o svemu progovoriti što je i učinila. No ne mogu podržati ovo djetinjasto ponašanje. Sada je sve izmaklo kontroli - zaključio je Amir.

Poslije njegove izjave i njegova supruga se na društvenim mrežama ispričala zbog fotografije koju je objavila, a Amirovi roditelji demantirali su optužbe o maltretiranju svoje snahe.

U intervjuu za Geo News izjavili su da na Faryal nikad nisu digli ruku te da ju tretiraju kao vlastitu kćer.

- Gdje su dokazi o nasilju nad njom? Uvijek smo je cijenili i poštovali kao i naše dvije kćeri - tvrde Amirovi roditelji.

Amir i Faryal vjenčali su se 2013. godine. Amirova je obitelj porijeklom iz Pakistana, no rođen je i odgojen u Engleskoj, a Faryal je rođena u New Yorku no zbog supruga se preselila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 19:35