BORBENA SCENA?

Novi film na Netflixu zapanjio gledatelje: Slavna oskarovka osvanula potpuno gola!

Jenniferin lik Maddie se kupa s 19-godišnjim studentom kojeg pokušava zavesti

Jedna od scena iz filma

 Columbia/Planet/Profimedia/Columbia/planet/profimedia

Jennifer Lawrence zapanjila je obožavatelje potpuno golim izdanjem u svom novom filmu "No Hard Feelings", koji je upravo objavljen na Netflixu.

Oscarom nagrađena glumica otkrila je svoje golo tijelo u jednoj vrlo eksplicitnoj borbenoj sceni koja pokazuje kako se 33-godišnjakinja uhvatila u koštac s grupom huligana na plaži nakon što su joj ukrali svu odjeću.

- Zašto se Jennifer Lawrence u ovom filmu tuče gola? - napisao je sinoć jedan šokirani obožavatelj, prenosi Daily Mail.

Ova scena, koja se smjestila u sredinu filma, prikazuje Jenniferin lik Maddie kako se kupa s 19-godišnjim studentom kojeg pokušava zavesti. Prema radnji, Maddie (Lawrence) mora izlaziti s Percyjem (Feldman), jer njegovi roditelji priželjkuju da njihov sin doživi neko romantično iskustvo prije nego što ode na koledž. Njihovi neugodni spojevi natjeraju ih oboje da se svuku na plaži, a kad im ukradu odjeću, potpuno gola Maddie trči po pijesku kako bi je uzela nazad od skupine kradljivaca.

image

Poster za film

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Ovo golo izdanje popularne glumice izazvalo je pomutnju među njenim obožavateljima, a jedan od mnogih iznenađenih tim potezom samo je upitao "Koji k****?‘.

- Nisam obraćao pozornost na film koji sam pustio na poslu i odjednom sam se okrenuo prema ekranu i vidio golu Jennifer Lawrence kako tuče tinejdžere na plaži i dobiva udarce po pi*** - napisao je jedan obožavatelj na X-u.

- Nikad nisam mislio da ću vidjeti tijelo gole Jennifer Lawrence kako udara dijete na plaži. Možda se priroda uistinu obnavlja - stoji u jednom od komentara.

image

Jedna od scena iz filma

Columbia/Planet/Profimedia/Columbia/planet/profimedia

Film je ovog ljeta zaradio 87 milijuna dolara na blagajnama u odnosu na budžet od 45 milijuna dolara, a golišava scena koja je iznenadila mnoge zapravo nije ni bila nikakva tajna: Lawrence je o toj sceni govorila i prilikom promocije filma.

- Svatko u mom životu i mom timu radi ispravnu stvar i uvijek me upita: ‘Jesi li sigurna?‘ - rekla je ove godine za Variety te dodala da se "nije uopće premišljala".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:32