PRESELILA SE

Nevjerojatna ljubavna priča s TikToka: Ruskinja i Srbin se susreli nakon 11 godina i zaručili

Pri prvom ponovnom susretu osjetili da su stvoreni jedno za drugo i da im se činilo kao da su se ‘posljednji put vidjeli jučer‘

Anastasia i David

 Screenshot/tiktok/

Anastasia Slaupova na svom je TikTok profilu podijelila je sa drugim korisnicima da je s 15 godina, na ljetovanju u Turskoj upoznala jednog Davida iz Srbije koji joj se odmah svidio. Tada, oboje jako mladi, razmjenili su brojeve ali je sve ostalo na tome - dok se 11 godina kasnije nisu ponovno sreli i shvatili da su stvoreni jedno za drugo. U njega se kasnije zaljubila i preselila se na Balkan.

- Kako sam došla u Srbiju? Došla sam zbog svog dečka, on je Srbin. Upoznala sam ga na odmoru u Turskoj kad sam imala 15 godina. Dva tjedna smo proveli zajedno, na kraju smo se dodali na Facebooku. Mislila sam da se nikad više nećemo vidjeti. Živjela sam u Sibiru i bilo je nemoguće da se vidim s njim opet. Išla sam u školu, kasnije na fakultet, preselila se u drugi grad i ponekad smo se čuli - ispričala je Anastasia koja se preselila u Gelendžik i naposlijetku - pronašla sreću.

- Ponovno smo stupili u kontakt. Dopisivali smo se svaki dan, pričali telefonom i poslije mjesec dana sam dobila poruku od njega koja je glasila: ‘Kupio sam kartu za Rusiju.‘ On je kupio kartu da dođe i da se vidimo - dodala je. Njezin David je uistinu došao i vidjeli su se nakon dugih 11 godina.

@slaupik

Explanation: David is from Serbia, im from Russia and we met 12 years ago in Turkey🌸

♬ Just The Two of Us - Kauai45 & Sweet Cocoa

- Nisam mogla vjerovati da se vidimo. Nismo više željeli biti u vezi na daljinu, pa sam se preselila u Srbiju - zaključila je. U Srbiji živi već godinu i pol i naučila je jezik, a s Davidom se i zaručila.

Također je dodala da su pri prvom ponovnom susretu osjetili da su stvoreni jedno za drugo i da im se činilo kao da su se "posljednji put vidjeli jučer". Tada odlučili su da ne žele vezu na daljinu, zbog čega se ona odlučila na preseljenje u Srbiju.

- Nisam dugo razmišljala jer sam znala da želim biti zajedno s njim - napisala je Ruskinja na kraju videa.

Naime, Anastasia je u nekom od svojih narednih videa objasnila da je oduševljena Srbijom, ljudima, hranom, ali i da je u proteklih par mjeseci uspjela naučiti srpski jezik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 11:09