TAJNOVITI PAR

Ne mogu pobjeći od kamera: Kontroverzni Kanye i njegova nova žena uočeni sretniji nego ikada

Kanye i Censori uočeni su kako se smiješe dok su u utorak išli na večeru

Kanye i Bianca

 Spot/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Popularni i kontroverzni reper Kanye West čini se sretnijim nego ikada u društvu nove žene, Biance Censori.

Kanye i Censori uočeni su kako se smiješe dok su u utorak išli na večeru u Carasau Cafe u Culver Cityju u Kaliforniji. U usporedbi s njihovim uobičajenim stoičkim držanjem, ovog su puta izgledali oduševljeno dok su prelazili ulicu.

Par, koji je izrekao sudbonosno "da" tijekom razmjene zavjeta u siječnju, za spoj je odjenuo crne odjevne kombinacije, izvještava Page Six.

Zaposlenica Yeezyja, ujedno i Kanyeovog brenda, nosila je prsluk u stilu dolčevite i prozirnu, crnu košulju dugih rukava, a uparila ih je s kratkim hlačicama, najlonkama i čizmama na petu do koljena. Kanye je bio odjeven u preveliku kožnu jaknu, kargo hlače i crne čizme.

Par je pokušao ostati podosta tajnovit, i to još od svog šokantnog vjenčanja koji je označio pravu promjenu tempa za repera koji je prošle godine dospio na naslovnice zbog svojih uznemirujućih antisemitskih govora.

Naime, nedavno su viđeni na benzinskoj crpki u Los Angelesu, gdje su fotografirani kako kupuju grickalice i pune automobil gorivom.

image

Kanye i Bianca na benzinskoj crpki

Spot/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Tjedan ranije, par je proveo Valentinovo s Russellom Simmonsom i producentom 88-Keysom u AMC Theatreu u Hollywoodu. Nakon što su pogledali film "Infinity Pool", neobična četvorka fotografirana je nasmijana dok je izlazila iz kina, prije nego što su otišli svatko svojim putem.

Unatoč činjenici da Censori i West tek trebaju ozakoniti svoju zajednicu, arhitektonska projektantica već je upoznala neke od četvero Westove djece.

U međuvremenu, Kim Kardashian je "Dan zaljubljenih" provela s njihovo četvero djece, North, Saintom, Chicago i Psalmom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 16:44