STIGAO ODGOVOR ANĐELICE

Nakon što je izazvala pomutnju neobičnim izgledom, slavna manekenka se oglasila: ‘Ma kakva operacija...‘

Jedna od najpoznatijih ‘anđelica‘ Victoria‘s Secreta Adriana Lima prošle godine postala je mama treći put

Adriana Lima

 Xavier Collin/image Press Agency/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/mega/the Mega Agency/profimedia

Nakon što se pojavila u utorak na premijeri filma "Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes" u Los Angelesu, Adriana Lima zbog svojeg novog izgleda izazvala je žučnu raspravu na društvenim mrežama. Iako je jedna od najpoznatijih "anđelica" Victoria‘s Secreta svih vremena, njezino posljednje pojavljivanje u javnosti, donosi Daily Mail, izazvalo je čuđenje zbog primjetnih promjena na njezinom licu u proteklih mjesec dana.

image

Adriana Lima

Jeffrey Mayer/jtmphotos/Instar Images/Profimedia/Jeffrey Mayer/jtmphotos/instar Images/profimedia

"Ne bi mi palo na pamet da je to ista osoba", napisao je jedan korisnik društvenih medija na X-u, dok su drugi nagađali da je 42-godišnja brazilska ljepotica, možda "još uvijek natečena" od kozmetičkog zahvata, poput "faceliftinga" ili "filera". Vrlo brzo nakon što se rasprava zahuktala, javila se osobno i Lima i na svom Instagramu odgovorila na glasine o plastičnim operacijama.

"Ovo je lice umorne mame jedne tinejdžerice, dvoje predtinejdžera od kojih je jedan aktivan dječak, jednogodišnjak koji uči hodati i tri psa... hvala na brizi", napisala je Lima uz selfie bez trunke šminke snimljenog u njezinoj kuhinji.

image

Adriana Lima

Adriana Lima Instagram Story/Adriana Lima Instagram Story

Mnogi su obožavatelji podržali Limu nazivajući njezin odgovor "stvarnošću života jedne majke" te odrazom žongliranja odgovornostima između odgoja djece i vođenja kućanstva", te ga ocijenili inspirativnim i nešto s čime se mogu poistovjetiti. Manekenka je nedavno izjavila kako je majčinstvo promijenilo sve u njezinu životu budući da su njezini režimi ljepote i brige o sebi povremeno bili u drugom planu jer se usredotočila na svoju djecu.

"Kako su moje dvije kćeri postale starije, shvatila sam da kopiraju puno toga što radim i moje navike, i važno mi je da budem sigurna da kopiraju one dobre", kazala je. Adriana je također istaknula da je pred modnim svijetom još dug put da postane istinski inkluzivna industrija.

image

Adriana Lima

Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia/

"Sretna sam što je sve više ljudi različitih rasa i veličina uključeno, ali naravno još je dug put. Želim da svaka mlada djevojka ili mladić mogu otvoriti časopis, web stranicu ili Instagram, kako god gledali na modu, i osjećati se predstavljenima na lijep i pozitivan način", navela je.

Lima je bila anđelica Victoria‘s Secreta od 1999. do 2018. godine. U braku sa srpskim profesionalnim košarkašem Markom Jarićem dobila je dvije kćeri; Valentinu i Siennu, a trenutno je u vezi s Andreom Lemmersom s kojim je prošle godine dobila sinčića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:37