GLEDALI TELEVIZIJU

Muž htio iznenaditi slavnu glumicu pa se on sam iznenadio: Zatekao ju je golu s 30 godina starijim svekrom!

Izrekli su jedno drugome sudbonosno ‘da‘ 2011. godine, međutim, ljubavna idila je trajala samo godinu dana

Gokce Bahadir

 Screenshot/instagram/

Život turske glumice Gokce Bahadir, jedne od zvijezda omiljene turske sapunice "Kad lišće pada", obilježio je veliki skandal.

Naime, početkom ove godine Gokce se udala po drugi put, i to za glazbenika Emira Ersoya, a nakon romantičnog vjenčanja u javnost su izašli detalji njezinog prethodnog braka s 45-godišnjim glumcem Alijem Sunalom.

Gokce i Ali izrekli su jedno drugome sudbonosno ‘da‘ 2011. godine, međutim, ljubavna idila je trajala samo godinu dana, a ubrzo je uslijedio razvod.

- Vjenčali smo se iz velike ljubavi, ali odlučili smo se razići jer su nam se putevi razišli - rekla je tada glumica i navela "razlike" kao razlog rastave. Iako se dugo nagađalo o razlozima njihovog prekida, izvori bliski 41-godišnjoj Gokce iznijeli su šokantne tvrdnje u javnost.

Rekli su da je brak s Alijem pukao, jer ju je suprug uhvatio u ljubavnom klinču sa svojim ocem Kemalom Sunalom, koji je u međuvremenu preminuo.

- Rahmetli Kemal je bio veliki zavodnik. Njih dvoje započeli su vezu samo nekoliko dana nakon što je on postao njezin svekar. Među njima je dugo trajala fatalna privlačnost, a nije je spriječila ni činjenica da je on 30 godina stariji od nje - otkrio je izvor blizak glumici. Kako javljaju turski mediji, Ali je bio na putu kada se njegova supruga zabavljala sa svekrom. Vratio se kući dva dana ranije nego što je planirao te ju je htio iznenaditi.

Doduše, on je onaj koji je bio iznenađen na kraju priče, a sve mu je bilo jasno kada je na samom ulazu u dvorište vidio očev automobil. Nakon što je ušao u kuću, zatekao ih je gole kako gledaju televiziju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:23