Ispovijest Nede Ukraden

‘Mnogi su počeli karijeru u kavani, a tamo će je i završtiti. Uspjeh dugujem talentima bez vizije‘

Kad sam išla na porod, sredila sam se kao da idem na snimanje emisije, ispričala je pjevačica

Beograd, 040523.
Poruke, cvijece i svijece ispred skole za ucenike i zastitara koje je jucer vatrenim oruzjem ubio 14-godisnji ucenik u Osnovnoj skoli Vladislav Ribnikar u naselju Vracar.
Na fotografiji: Neda Ukraden.

 Tom Dubravec/Cropix

Pjevačica Neda Ukraden prisjetila se kako je izgledala njezina trudnoća, podijelila svoja razmišljanja o dijeti, karijeri i privatnom životu, a prenijeli su srpski mediji, odnosno Blic

- Bila sam trudnica koja je jako dobro podnosila trudnoću. Jela sam sve što je trebalo, bjelančevine, a strašno puno sam jela salate. Ne znam kako sam se od te ribe i salate toliko udebljala. Imala sam 52 kilograma kada sam ušla u trudnoću i 74 pred porođaj. Ali sam željela da izbjegnem samo jedno: nisam željela da izgledam kao očajna trudnica – ispričala je Neda.

Pjevačica se prisjetila i trenutka kada je trebalo da krene na porođaj.

- Spremila sam se fino i dotjerala kao da idem na snimanje neke emisije. Uzela sam svoj neseser, probudila supruga i rekla mu "Hajde, sad možemo da idemo." Njega je već uhvatila panika pri ustajanju iz kreveta – rekla je pevačica.

Danas vodi računa o svojoj liniji.

image

Beograd, 040523.
Poruke, cvijece i svijece ispred skole za ucenike i zastitara koje je jucer vatrenim oruzjem ubio 14-godisnji ucenik u Osnovnoj skoli Vladislav Ribnikar u naselju Vracar.
Na fotografiji: Neda Ukraden.
Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Tom Dubravec/Cropix

- Nema cigareta, alkohola, prežderavanja. Ali ne može čovjek da vodi baš uredan način života kada si po 8 sati na putu. Kada sam kod kuće sama spremam. Obožavam kuhati i nije mi svejedno šta jedem – rekla je Neda.

Pjevačica je otkrila i šta je potrebno da bi neko imao impozantnu karijeru.

- Sreća je potrebna. Ali za sreću se morate izboriti. Jer ako vam je Bog dao šansu, a dao vam je čim imate talenat, kao i ljubav prema muzici, onda je potrebno malo zgrabiti te trenutke takmičenja, audicija. Ljudima se vrlo često to ne da. Drugo, mnogi su počeli karijeru u kavani i tamo će i završtiti, a mogli su mnogo više. Možda su bili zadovoljni ispodprosječnim plasmanom vlastitog talenta. Ali tu je nezahvalno biti i sudac i davati savjete. Neko voli toplinu doma, a karijeru propušta nekima poput mene koji su cijeli život na cesti", rekla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:57