ISKRENO PRIZNANJE

Miley Cyrus se osvrnula na skandale: ‘Turneje negativno utječu na moje zdravlje. Život mi je nedovršen, ali potpun‘

Najavila je na TikToku prateći video serijal u kojem istražuje svoju prošlost

Miley Cyrus

 Martin Harris/Capital Pictures/Profimedia/Martin Harris/capital Pictures/profimedia

Miley Cyrus je progovorila o tome kako turneje negativno utječu na njezino zdravlje.

Pjevačica, koja je prošli tjedan objavila svoju pjesmu "Used to Be Young", najavila je na TikToku prateći video serijal u kojem istražuje svoju prošlost.

- Serijal traje samo 90 minuta, ali to je moj život - rekla je u snimci koja je podijeljena na TikToku.

- Ako nastupate na određenoj razini intenziteta i izvrsnosti, trebala bi postojati jednaka količina oporavka i odmora - dodala je. Nadalje, 30-godišnjakinja je objasnila da se nastup uživo odnosi na "treniranje ega da bude aktivan", a njoj ga je često teško "isključiti" te je priznala da često ima "nezdrav" učinak na nju.

- Svaki dan imati odnos između vas i drugih ljudi kao subjekta i promatrača nije zdravo za mene, jer to briše moju ljudskost i moju povezanost s tim ljudima, a bez svoje ljudskosti, moje veze, ne mogu biti tekstopisac, što je moj prioritet - priznala je.

Najnovije glazbeno izdanje popularne glazbenice odražava njezine burne tinejdžerske godine i rane 20-e. Cyrus je debitirala s pjesmom u petak, na 10. godišnjicu izlaska njezinog hita "Wrecking Ball", zajedno s pratećim glazbenim spotom u kojem nosi staru Mickey Mouse majicu.

Ova je pjesma obilježila i cijelo desetljeće od njezinog neslavnog twerkanja na dodjeli MTV Video Music Awards 2013. godine.

Prije nego što je objavila pjesmu, Cyrus ju je najavljivala na društvenim mrežama i otkrila da ju je zapravo napisala prije dvije godine.

- Posljednjih 18 mjeseci provela sam slikajući zvučnu sliku svoje perspektive koju bih podijelila s vama. Došlo je vrijeme da objavim pjesmu koju bih mogla zauvijek usavršavati - napisala je prošli tjedan.

- Iako je moj posao gotov, ova pjesma nastavit će se pisati svaki dan. Činjenica da je nedovršena, dio je njezine ljepote. To je moj život u ovom trenutku... nedovršen, ali potpun - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:37