ONE TO ZASLUŽUJU

Maser poznat po vrlo senzualnim tretmanima oženio 10 žena: ‘Toliko njih će te izluditi!‘

Emmanuel Lustin objavljuje sadržaje senzualnih masaža na svojim društvenim mrežama, a sad je iznenadio neobičnom ženidbom

Emmanuel Lustin objavio je video ceremonije ženidbe s 10 žena

 Screenshot/TikTok/misterlustin

Njujorški influencer Emmanuel Lustin (28) navodno je oženio 10 žena tijekom ceremonije na plaži, a snimku tog događaja na TikToku pogledalo je više od 600.000 ljudi.

„Danas sam oženio deset žena”, napisao je na videu.

„Mi smo sve mladenke”, glasi opis videa.

Lustin tvrdi kako veza obuhvaća „više jezika, više osobnosti, više lijepih ljudi, ali jedna stvar koja im je zajednička su ljubav i pozitivna energija”, rekao je za Post.

U videu na TikToku oko njega kruži devet mladenki koje su odjevene u oskudno bijelo donje rublje i drže bukete cvijeća. Jedna od mladenki sjedi Lustinu u krilu i izmjenjuje s njime poljupce.

Nejasno je iz videa gdje se ova ceremonija dogodila, ali sigurno nije u New Yorku gdje žive.

Lustin je maser iz Queensa koji kreira senzualni sadržaj na društvenim platformama TikTok, Twitter, Instagram i OnlyFans. Objavljuje kako pruža senzualne seanse svojim klijenticama ili ženama u stanu u New Yorku.

U nedavnoj epizodi pocasta „Dirty Street Confessions” ovaj samoprozvani maser otkrio je strast iza ovakvih senzualnih sadržaja.

„Ja to radim za žene. Pokušavam pokazati ženama da ovo zaslužuju. One to zaslužuju od muškaraca, od bilo koga”, rekao je.

„Žene su na prvom mjestu”, dodao je.

Njegova viralna snimka vjenčanja s 10 žena potaknula je neke da se pitaju koliko je masaža morao napraviti da bi se vjenčao s čak njih 10.

„To je ludo, ja se mučim sa svojom jednom ženom. Sretno!” našalio se jedan muškarac.

„Izludit će ovog čovjeka”, našalio se drugi na račun žena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 01:56