NAKON PET GODINA

‘Mama se vratila na posao!‘

Trostruka mama koja je karijeru manekenke i modela stavila na čekanje 2018. godine, ima novu suradnju i svi su zbog toga jako sretni

Adriana Lima

 Fred Dufour/Afp/Profimedia/Fred Dufour/afp/profimedia

Viktorijina anđelica s najdužim stažem vraća se na scenu. Adriana Lima nakon pet godina ponovno surađuje s Victoria‘s Secretom, a njezini obožavatelji su u transu od sreće. Lima je bila model tog brenda gotovo dva desetljeća, a krila, njihov zaštitni znak, odlučila je skinuti 2018. godine. Slavna Brazilka sada je zaštitno lice u kampanji za parfemsku vodu Heavenly.

image

Adriana Lima u editorijalu za Heavenly

Courtesy Victoria‘s Secret/mega/The Mega Agency/Profimedia/Courtesy Victoria‘s Secret/mega/the Mega Agency/profimedia

- Ponovno smo ujedinjeni i osjećaj je tako dobar - poručili su iz Victoria‘s Secreta te najavili kako planiraju još niz zajedničkih projekata s Adrianom.

- Biti zaštitno lice ove kultne kampanje i mirisa toliko je posebno jer prekrasno nadopunjuje ženski sjaj, što je simbol nadahnjujuće misije Victoria‘s Secreta da slavi svaku ženu. Bilo je nevjerojatno ponovno biti na snimanju sa svima i bilo nam je najbolje oživjeti ovu poruku kroz ovaj bezvremenski miris - rekla je Lima u izjavi za tisak te istaknula kako je vrlo uzbuđena što će ponovno raditi s brendom jer su joj oduvijek bili poput obitelji.

image

Adriana Lima, Victoria‘s Secret Fashion Show 2015. godine

Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia/Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia

U komentarima na društvenim mrežama fanovi, kojima se sviđa ova obnovljena suradnja, naveliko predlažu šefovima Victoria‘s Secreta da bi slično mogli napraviti i s drugim omiljenim anđelicama poput Heidi Klum, Gisele Bündchen, Karoline Kurkove, Tyre Banks i Candice Swanepoel.

Brend luksuznog donjeg rublja i asesoara prošao je kroz golemu krizu, ponajviše zbog kritika zbog nedostatka rasne i tjelesne raznolikosti među modelima, zbog neprimjerenog ponašanja šefova, seksualnog napastvovanja... To je, uz probleme na tržištu, rezultiralo i ukidanjem njihove modne revije Victoria‘s Secret Show, na kojoj su nastupali najpoznatiji glazbenici, prenosile se na televiziji u izravnom prijenosu kao megaspektakl, a nosile ih naveće manekenske zvijezde i supermodeli.

image

Adriana Lima, oproštaj od anđelica na reviji 2018. godine

Anthony Behar/Ddp Usa/Profimedia/Anthony Behar/ddp Usa/profimedia

Od 2018. godine uveli su niz promjena u svoju poslovnu politiku, trudeći se osloboditi etikete brenda koji diskriminira (i u stvari mrzi) žene, te privući i mlađe generacije kupaca. U ožujku ove godine se pojavila vijest da prvi put nakon petogodišnje pauze, rade i na povratku revije.

Adriana Lima sama je odabrala prekid manekenske karijere, pa tako i odlazak iz anđeoskog jata, jer se željela više posvetiti obitelji. Jedna od najljepših žena svijeta ima troje djece. Kćeri Valentinu (13) i Siennu (10), dobila je u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem (44).

image

Adriana Lima i Andre Lemmers u Cannesu prošle godine

Scott Garfitt/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Scott Garfitt/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Brak s njim završio je 2014. godine. Prošle godine, Lima je dobila treće dijete, sina Cyana, s dečkom Andreom Lemmersom, uspješnim holivudskim producentom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 00:20