PODIJELJENA MIŠLJENJA

Majstorica prodaje: Influencerica neobičnom taktikom zaradila 18,7 milijuna dolara u tjedan dana

Zheng Xiang Xiang snima prijenose uživo i videe u kojima je tako brza, da ako trepnete, nećete vidjeti što je pokazala

Zheng Xiang Xiang

 Screenshot/instagram/zheng.xiangxiang2/

Brojni influenceri uspijevaju zaraditi preko društvenih mreža, ali kineska influencerica Zheng Xiang Xiang postigla je zavidan uspjeh svojom taktikom prodaje. Asistent joj doda kutiju, ona samo nekoliko sekundi pokaže proizvod, kaže cijenu, i slijedi novi proizvod. Nema duge prezentacije proizvoda, već ako trepnete, možda nećete vidjeti što je pokazala.

Posebno je uspješna ova tehnika na live prijenosima influencerice što joj je poboljšalo prodaju. U tjedan dana zaradila je nevjerojatnih 18,7 milijuna dolara, piše TodayOnline.

Xiang Xiang radi live prijenose još od 2017. godine, ali tijekom prošlog mjeseca njezine društvene mreže su porasle. Broj njezinih pratitelja dosegao je milijun, a njezine snimke na TikToku postale su viralne i izazvale su brojne reakcije.

„Kako je ovo zadovoljavajuće gledati”, „Ne mogu vidjeti što prodaje”, „Ne mogu ništa shvatiti”, „Mrzim ovo gledati”, „Radi ovo kako bi zadržala gledatelje i stvorila osjećaj žurbe. Briljantno”, samo su neki od komentara ispod njezinih videa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 01:11