KRAJ LJUBAVI

Madonna prekinula s 35 godina mlađim dečkom i objavila zagonetnu poruku: ‘Kad netko nije pravi...‘

Paru su, navodno, presudile poslovne obveze, zbog čega nisu imali dovoljno vremena za sebe

Madonna

 B4859/Avalon/Profimedia

Američka pjevačica Madonna (63) prekinula je svoju vezu s 35 godina mlađim dečkom Ahlamalikom Williamsom (28) nakon tri godine. Paru su, navodno, presudile poslovne obveze, zbog čega nisu imali dovoljno vremena za sebe, prenosi Mirror.

"Ima natrpan raspored, radi na svom nadolazećem autobiografskom filmu, glazbi i brine se o svojoj obitelji. Dogodilo se puno stvari. Između Madonne I Ahlamalika još uvijek postoji ljubav, ali su ipak odučili prekinuti. Ostali su u dobrim odnosima", ispričao je izvor blizak pjevačici.

Nedavno je na svom Instagram profilu s 17,9 milijuna pratitelja Madonna podijelila zagonetnu poruku, aludirajući na prekid.

"Kad netko nije pravi za tebe, Bog će učiniti da te ta osoba povrijeđuje sve dok ne postaneš dovoljno jak da je pustiš", napisala je kraljica popa.

image

Instagram story

Instagram

U izjavi iz 2019., nakon što je otkriveno da se par zabavlja, njegov otac Drue (61) rekao je da podržava tu vezu, iako je pjevačica čak starija i od njega.

“Rekla nam je da je toliko zaljubljena u njega i da se nemamo o čemu brinuti jer će se ona brinuti o njemu. Znamo da postoji ogromna razlika u godinama između njih dvoje. Madonna je dvije godine starija od mene. Pitao sam ga što osjeća prema njoj, a on kaže da nikad nije bio sretniji”, dodao je Williamsov otac.

Inače, Ahlamalik je prvi put upoznao Madonnu dok je plesao na njezinoj turneji Rebel Heart 2015. godine, a ljubavna priča počela se razvijati 2019. godine. Njezini prijatelji bili su uvjereni kako ta romansa neće potrajati jer ni prijašnje njezine veze s mlađim muškarcima nisu bile duga vijeka.

Međutim, isti slučaj se dogodio i 2013. godine, kada je Madonna zbog poslovnih obaveza prekinula trogodišnju vezu s plesačem Brahimom Zaibatom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 20:50